Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сотон ги помина Вест Хем на табела, ќе имаат и они причина за победа утре ако сакаат излез во Европа. Ние како што сме инвалиди па и без Марсијал, малце потешко ама надежта последна умира.

Иначееее...ако успее мрднатиов да обезбеди ЛШ мислам дека има добри шанси да го гледаме и наредна сезона, измешани емоции имам у пм.

Поголема беше веројатноста денес да киксне Сити него ли ние да ги победиме ВХ во вторник. :) Сепак подруго е, судбината сами ќе си ја кроиме.
А најјако ќе е да кикснеме во вторник и да ги тепаме Борнемут а Сити да киксне со Свонси. :D

Ептен последна шанса, ај да видиме дали ќе ја испосерат.

Вест Хем еднаш го покоривме време е за реприза :drk::D

mufc.jpg

Ch8u8_9XEAI5e5-.png:large

aw man

Сити ни ја земаа титулата во последна секунда.Најмалку што можеме да направиме е да ги помочаме противниците во наредните две.Играјте за вистинскиот Манчестер.

Ова е доволно да им го каже за да ги победат наредните две.Ни тефтери ни тактики ни бутур.Ако не ги тепаат, нека се потепаат меѓусебно во парови на три-четири.

Сити ни ја земаа титулата во последна секунда.Најмалку што можеме да направиме е да ги помочаме противниците во наредните две.Играјте за вистинскиот Манчестер.

Ова е доволно да им го каже за да ги победат наредните две.Ни тефтери ни тактики ни бутур.Ако не ги тепаат, нека се потепаат меѓусебно во парови на три-четири.

Ова не е ни до пола до тоа што ни земаа титула тогаш, уствари они си заебаа тогаш работа ипак они беа бољи на гол разлика па искомплицираа со КПР.Mада у секој случај треба се да изгазат до крај, ако сакаат да играат за клубов т.е. да ја одбранат честа на клубот а со тоа и да ги одбранат нивните глупости гафови од цела сезона.

Иначе многу шмекси ми е ЛВГ со цвикот.:D

Ова не е ни до пола до тоа што ни земаа титула тогаш, уствари они си заебаа тогаш работа ипак они беа бољи на гол разлика па искомплицираа со КПР.Mада у секој случај треба се да изгазат до крај, ако сакаат да играат за клубов т.е. да ја одбранат честа на клубот а со тоа и да ги одбранат нивните глупости гафови од цела сезона.

Иначе многу шмекси ми е ЛВГ со цвикот.:D

Тоа на Сити нема никад да им го вратиме, не го ни споредувам.Кошмар над кошмарите.Додуше има полошо, место Сити да беа Ливерпул.Е тогаш самоубиство од трет степен

Inaku gleav preseska kako Ajaks izgubi titula, i odma mi tekna na facata na Depai dur ja gledal utakmicata.Inaku ova mi e uteha, ovja bar epten sami se zaebaa :D

Inaku gleav preseska kako Ajaks izgubi titula, i odma mi tekna na facata na Depai dur ja gledal utakmicata.Inaku ova mi e uteha, ovja bar epten sami se zaebaa :D

Уште не се заебале, може да испадне ние да сме уште позаебани.Мада имаат незгодно гостување кај Свонси така да не зборам и баксузирам ...

Уште не се заебале, може да испадне ние да сме уште позаебани.Мада имаат незгодно гостување кај Свонси така да не зборам и баксузирам ...
Procita sto pisav ili tesko? za Ajaks pisav pa praev sporedba.Inaku naseto se videlo,rekov nema nervoza, ali jbg izleze deka imame dve stresni utakmici, pa sto bide bide.

Procita sto pisav ili tesko? za Ajaks pisav pa praev sporedba.Inaku naseto se videlo,rekov nema nervoza, ali jbg izleze deka imame dve stresni utakmici, pa sto bide bide.

Уште ми беа свежи импресиите од киксот на Сити плус претходните постови, па затоа така си ги поврзав работите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom