Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Они кокошките не можеа да ги искинат, та за лисиците.
Со кокошките беа на гостински сега со лисиците се игра на Олд Трафорд а дома сие дома :icon_lol: некако имам пречуство дека ке тепат али сепак ја пишав 1х двојна шанса на тикет :P

Со кокошките беа на гостински сега со лисиците се игра на Олд Трафорд а дома сие дома :icon_lol: некако имам пречуство дека ке тепат али сепак ја пишав 1х двојна шанса на тикет :P
Ако успееш и ова да го исклетиш ќе те банирам за навек.

Легендата вели дека (ако победиме утре) дома сме најбољли ПЛ тим сезонава (y)

Последно уредено:
Тоа е тој ливерпул менталитет. Најбољи сме ама не ни иде.

Тоа е тој ливерпул менталитет. Најбољи сме ама не ни иде.

Да не тераше инает копилено на клупа на почеток на сезона не викам дека ќе се боревме сеа за титула али сигурно ќе бевме над сити и арсенал.Ама ретардираноста и годините си го праат своето.

Да не тераше инает копилено на клупа на почеток на сезона не викам дека ќе се боревме сеа за титула али сигурно ќе бевме над сити и арсенал.Ама ретардираноста и годините си го праат своето.
Најдобрите игри уствари ги имавме кога поради некои причини филошофот не можеше да се додржи до неговата филозофија. Тука е и појавата на Рашфорд , кој поради еден куп случајности доби шанса .
Имам впечаток дека најдобро ќе беше само да го составува тимот , не и тактиката ( филозофијата ) . У таков случај барем ќе имавме мотивирани играчи и поголемо единство на терен.
Али после битката сите се генерали , јас да не бидам покусо , бидна што бидна .
Да се надеваме дека ќе се остварат муабетите дека оваа му е последна сезона кај нас , инаку за потсетување стариов има уште една година договор :cenzura: .

Како и да е денес мора да се победи, пошто ми скурчи од овој наметнат медиумски притисок да мора денес да освојат титула. No mater which team you support you must...срање муабет ми е. Али пошто цел свет знаел да биде против Јунајтед и во други ситуации, верувам дека тимот ќе го докаже спротивното и ќе им го начука.

:kruna:
13123333_10153723671772746_8177295654168005166_o.jpg

Како и да е денес мора да се победи, пошто ми скурчи од овој наметнат медиумски притисок да мора денес да освојат титула. No mater which team you support you must...срање муабет ми е. Али пошто цел свет знаел да биде против Јунајтед и во други ситуации, верувам дека тимот ќе го докаже спротивното и ќе им го начука.

Не само тоа, ич не сакам некој да си освои/прослави титула на ОТ а да не е Јунајтед,па згора на тоа и да изгубиме.Сакам да им ја зезнеме забавата и т.е. да ги тепаме и плус Тотнам да тепаат, ама пре би да земат Лестер.

Мата си го добива заслуженото конечно:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom