A
apidrone
Гостин
Они кокошките не можеа да ги искинат, та за лисиците.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со кокошките беа на гостински сега со лисиците се игра на Олд Трафорд а дома сие домаОни кокошките не можеа да ги искинат, та за лисиците.
Ако успееш и ова да го исклетиш ќе те банирам за навек.Со кокошките беа на гостински сега со лисиците се игра на Олд Трафорд а дома сие доманекако имам пречуство дека ке тепат али сепак ја пишав 1х двојна шанса на тикет
![]()
Спремен сум да се жртвувам само нека тепатАко успееш и ова да го исклетиш ќе те банирам за навек.
Тоа е тој ливерпул менталитет. Најбољи сме ама не ни иде.
Најдобрите игри уствари ги имавме кога поради некои причини филошофот не можеше да се додржи до неговата филозофија. Тука е и појавата на Рашфорд , кој поради еден куп случајности доби шанса .Да не тераше инает копилено на клупа на почеток на сезона не викам дека ќе се боревме сеа за титула али сигурно ќе бевме над сити и арсенал.Ама ретардираноста и годините си го праат своето.
Како и да е денес мора да се победи, пошто ми скурчи од овој наметнат медиумски притисок да мора денес да освојат титула. No mater which team you support you must...срање муабет ми е. Али пошто цел свет знаел да биде против Јунајтед и во други ситуации, верувам дека тимот ќе го докаже спротивното и ќе им го начука.