Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Никако не би сакал да си оди. Уште кога беше во Атлетико ми беше желба да дојде кај нас, со тогашни 18 години беше најбоље голман у Шпанија. Ептен ми направи мерак тогаш стариот што го зема. Лошо почна во ПЛ ама после кога направи тело се разбаци им ги научи форите што би рекол Цацко се навежба и им ги искрши кичмите. Немам видено некој да има подобар рефлекс од неговиот. Од моменталниве голмани во ПЛ само Љорис би го спомнал со сличен рефлекс.

Дали ќе остане не зависи од нас, само од него. На нас може да ни оди во прилог тоа што во Реал ситуацијата не е најсјајна и ништо не е чудно да изгубат некој од Роналдо, Бејл, Рамос... итн. Додека ние одиме нагоре и полека но сигурно се враќаме на врвот. Следната сезона посебно очекувам да бидеме дупло посилни од оваа. И затоа имам надеж дека ќе остане ДДГ. Да не зборам тоа што е фан-фејворит.

Роналдо си оди сигурно од Реал,само што мислам дека следната дестинација му е Париз.
Де Геа,што да кажам,би сакал да остане ама верувам дека ќе фрли Перез едно 50-60 милки за него и ќе си оди..тоа е шпанско дете.Замена за него само Љори,друг никој.

Мислам дека Де Геа е втор најдобар голман во светот, со тоа што меѓу него и прво пласираниот Ноер, разликата е голема... искрено, а како навивач за мене е најдобар голман..
Де Геа големи се шансите да замине во Реал, само незнам што би можел да очекува ако отиде таму, Реал се реконструира на секој 2 години, ако му удри Перез клоца на Навас тогаш тоа би значело дека по некое време истото и него го очекува...Мислам дека е можно да замине, ама дека тоа би му донело повеќе лошо одколку добро....

Не се потресувајте , не оди никаде малиов ! Како се редат работите ќе си остане кај нас уште 2-3 години точно.
Ноер да поигра у некој друг клуб , незнам дали истото би го мислеле за него , има он бумбари баагимити ама Баерн и Германската репрезентација се место каде тоа не се гледа !

Мислам дека Де Геа е втор најдобар голман во светот, со тоа што меѓу него и прво пласираниот Ноер, разликата е голема... искрено, а како навивач за мене е најдобар голман..
Де Геа големи се шансите да замине во Реал, само незнам што би можел да очекува ако отиде таму, Реал се реконструира на секој 2 години, ако му удри Перез клоца на Навас тогаш тоа би значело дека по некое време истото и него го очекува...Мислам дека е можно да замине, ама дека тоа би му донело повеќе лошо одколку добро....

Што го направи сега ти Ноер ко Бог да е. Последниве две сезони, а еве и оваа тешко некој да ме убеди дека ДДГ не е класа на Ноер и Буфон. Ноер, Буфон и ДДГ се на исто ниво и не би ги издвоил освен ако не бираме субјективно (ДДГ). А, објективно гледано сите можат да му каснат од куро на Буфон. Најбоље икада.

Што го направи сега ти Ноер ко Бог да е. Последниве две сезони, а еве и оваа тешко некој да ме убеди дека ДДГ не е класа на Ноер и Буфон. Ноер, Буфон и ДДГ се на исто ниво и не би ги издвоил освен ако не бираме субјективно (ДДГ). А, објективно гледано сите можат да му каснат од куро на Буфон. Најбоље икада.
Очекувај да те цитираат и да ти кажав дека мислењево ти е за топ 10 најглупи мислења за форумов. А не дека не се согласувам со тебе за ДДГ.

Супер вести, Марсијал, Руни и Фелаини се враќаат за утре, а Џонс, Карик и Херера можеби некој од нив ќе се вратат за против Лестер. Полека, полека го комплетираме составот.:)[DOUBLEPOST=1448386175][/DOUBLEPOST]Иначе да прашам нешто, за отсуството на Валенсија читав на редкафе дека ќе одмара 5 месеци, а пред некој ден незнам дека читнав дека ќе се вратил средината на Јануари. Некој ако може официјало нешто да објави која информација е точна за Тонио?

Супер вести, Марсијал, Руни и Фелаини се враќаат за утре, а Џонс, Карик и Херера можеби некој од нив ќе се вратат за против Лестер. Полека, полека го комплетираме составот.:)[DOUBLEPOST=1448386175][/DOUBLEPOST]Иначе да прашам нешто, за отсуството на Валенсија читав на редкафе дека ќе одмара 5 месеци, а пред некој ден незнам дека читнав дека ќе се вратил средината на Јануари. Некој ако може официјало нешто да објави која информација е точна за Тонио?
На Инстаграм ставил слика кај што се брка со ќерка му и кучето така да не верувам да е 5 месеца.

На Инстаграм ставил слика кај што се брка со ќерка му и кучето така да не верувам да е 5 месеца.
И мене му беше чудно, пошо на редкафе отвориле тема дека Валенсијаќе паузира 5 месеци после операцијата. Ваљда во почетокот на новата година ќе го видеме.

Очекувај да те цитираат и да ти кажав дека мислењево ти е за топ 10 најглупи мислења за форумов. А не дека не се согласувам со тебе за ДДГ.
Ми кажуваш дека ми е за во топ 10 најглупи или да очекувам да ме цитираат и да ми кажат такво нешто ?
Не те разбрав пер кај делот ''и да ти кажав'' ? :unsure:

И Ноер и Де Геа секој би го посакал во својот тим. :)

Case closed.

Освен ова кој е подобар меѓу нив, може да се реши да си пуцаат пенали па да одредиме кој е најдобар.

Де Геа е многу подобар во поглед на бранење со нозе, али пак Ноер е многу посигурен sweeper keeper и многу посигурен на топка, плус ми делува дека има подобра соработка со одбраната кога треба да искочи на топка.
Бранење на линија би ги ставил на исто ниво. 1 на 1 ситуации, не сум сигурен кој е подобар, зашто и двајцата имаат феноменални одбрани.
Реално, би му дал предност на Ноер. Навивачки, Де Геа, нумеро уно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom