E
Epsilon
Гостин
Гифот е преправан, а можно е и да е кратено, затоа апидрон мисли дека е на среќа голот.
Последно уредено од модератор:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го чекам денот кога ќе се игра вака, кога ќе влагаат по 3 напаѓачи кога не оди, а не да се продаваат стие во тим што ги имаме.
Утре со Португалија пријателска во 20.45 ќе ја има на арена...Blind i Depay стартери против Исланд!Перси на клупа.
Фелаини стартер за Белгија, Јанузај на клупа.
И Дармијан стартува..
А Франција кога и со кој игра да се спремам да ја гледам заради Марсиал?
Illuminati confirmedАбе точно е тоа за Ројс што слушам, Борусија барале 80м а нашите не сакале да дадат?[DOUBLEPOST=1441228941][/DOUBLEPOST]http://supersport.com.mk/fudbal/ves...redvidel-preodniot-rok-na-manchester-junajted
Хахахахахаха
Nostradamus is RED!
на арена4 има реприза од монако-псжBlind i Depay стартери против Исланд!Перси на клупа.
Фелаини стартер за Белгија, Јанузај на клупа.
И Дармијан стартува..
А Франција кога и со кој игра да се спремам да ја гледам заради Марсиал?
Мене ми фали Јунајтед од минатото.ми фалат таквите тимови од минатото
Јунајтед ќе биде уште појак во иднина од тогашМене ми фали Јунајтед од минатото.
Na kogo nemu fali,cel den dremam na youtube i se smeam kakva licna igra imavme a ne ko sega ubavina nema nigde sve je postao pepeo i dim,ke ni treba uste mnogu vreme za takva igra kako sto ja imavme vo vremeto na SAF..Мене ми фали Јунајтед од минатото.