Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Како играа другите?

Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk

Значи се исплати фитнес тренерот што го зел на одмор , затоа Ван Гал е добар , кај него има строга дисциплина .

реков ја ,за жал ќе биде ко Роналдо,сакале ние или не.

Арно пројдовме утакмицава, али покрај крило(Педро) напаѓач треба под итно. Не ми делува дека ќе можеме цела сезона со Руни да ја истераме, не поготово ако продолжи да игра вака слабо.
Каков Педро бе, што кур ќе ви е тој лош мексички брк во тимот? Многу непотребен играч е за Јунајтед, може само безпотребно да му ја лимитира минутажата на Депај или пак на Јанузај. Реков прееска, на Јунајтед по мене му треба класична 9ка за да се створи повеќе простор за Депај и Руни кој барем на почетоков не се снаоѓа добро ко најистурен.

Инаку заборавив да го пофалам Шнајдерлин, фантастичен трансфер за Јунајтед. :)

Каков Педро бе, што кур ќе ви е тој лош мексички брк во тимот? Многу непотребен играч е за Јунајтед, може само безпотребно да му ја лимитира минутажата на Депај или пак на Јанузај. Реков прееска, на Јунајтед по мене му треба класична 9ка за да се створи повеќе простор за Депај и Руни кој барем на почетоков не се снаоѓа добро ко најистурен.

Инаку заборавив да го пофалам Шнајдерлин, фантастичен трансфер за Јунајтед. :)
Ни мене не ми е по ќеиф Педро нешто, али нашиве најзагрени за него се и веројатно трансферот ќе се деси па затоа го спомнав, кратки сме на крила.Јанг, Депај се само класични крила, другите можат да ги покриваат тие позиции(Мата, Јанузај).Валенсија не го рачунам веќе како крило, он ќе биде замена за Дармијан, така да крило и шпиц ко што рече класична 9ка мора да се носат.Можат да загризат нашиве за подобри и помлади играчи него Педро али очигледно Ван Гал си го пикирал него.

Депај на најдобар можен начин им ги затна устите на критичарите кој откако промаши 100 % шанса против Вила го ставаа и во најшишиот тим на неделата :pos:. Уште на претсезонаски се гледаше дека дечкото е машина и не се сомневам дека ќе биде успешен кај нас, на него впрочем ова му фалеше да даде гол сега и полено ќе игра. Мислам дека после долго време 7-цата ја носи некој што навстина ја заслужува таа легендарна бројка да ја носи на грбот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom