Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Машина...
Кути брзи воз.
Нека донеси тој 3 ПЛ и една ЛШ титула па после ќе му мислиме.реков ја ,за жал ќе биде ко Роналдо,сакале ние или не.
http://mojtermin.mk/mapОва е за гнасите на фејсбук што викаа дека џабе сме го земале...
Абе ок тоа сеа,али ја реков што може да очекуваме,ако игра у ваква форма.Нека донеси тој 3 ПЛ и една ЛШ титула па после ќе му мислиме.
Каков Педро бе, што кур ќе ви е тој лош мексички брк во тимот? Многу непотребен играч е за Јунајтед, може само безпотребно да му ја лимитира минутажата на Депај или пак на Јанузај. Реков прееска, на Јунајтед по мене му треба класична 9ка за да се створи повеќе простор за Депај и Руни кој барем на почетоков не се снаоѓа добро ко најистурен.Арно пројдовме утакмицава, али покрај крило(Педро) напаѓач треба под итно. Не ми делува дека ќе можеме цела сезона со Руни да ја истераме, не поготово ако продолжи да игра вака слабо.
Ни мене не ми е по ќеиф Педро нешто, али нашиве најзагрени за него се и веројатно трансферот ќе се деси па затоа го спомнав, кратки сме на крила.Јанг, Депај се само класични крила, другите можат да ги покриваат тие позиции(Мата, Јанузај).Валенсија не го рачунам веќе како крило, он ќе биде замена за Дармијан, така да крило и шпиц ко што рече класична 9ка мора да се носат.Можат да загризат нашиве за подобри и помлади играчи него Педро али очигледно Ван Гал си го пикирал него.Каков Педро бе, што кур ќе ви е тој лош мексички брк во тимот? Многу непотребен играч е за Јунајтед, може само безпотребно да му ја лимитира минутажата на Депај или пак на Јанузај. Реков прееска, на Јунајтед по мене му треба класична 9ка за да се створи повеќе простор за Депај и Руни кој барем на почетоков не се снаоѓа добро ко најистурен.
Инаку заборавив да го пофалам Шнајдерлин, фантастичен трансфер за Јунајтед.![]()