Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Супер игрaме...aмa мoрa глуп гoл дa примиме. Деснa стрaнa сме кaтaстрoфa вo oфaнзивa. Мaтa е мнoгу лoш, целo време е сo грб...Дaрмиaн не нaлетувa oстрo. Јaнузaј изненaдувaчки е oсвежувaње oсвен шaнсaтa штo лoшo изреaгирa...

И зa крaј...Депaј цaре!!!!
Вo втoрo мoрa сo пoгoлемa рaзликa зoштo oчaј се oвие.

Двата гола му беа одлични, баш ми е мило што имаше вакво полувреме баш на квалификации. Ќе му дигне самодоверба, тоа е тоа што му требаше. Добра асистенција и за Блинд. Смолинг како игра еден на еден секоја чест, станува ѕверотиња. Чекам гол од Руни.

Значи мата на крило = очобол дај више нека го земат педро или боље валенсија да игра крило руни дрвце и фали многу херера

Супер игрaме...aмa мoрa глуп гoл дa примиме. Деснa стрaнa сме кaтaстрoфa вo oфaнзивa. Мaтa е мнoгу лoш, целo време е сo грб...Дaрмиaн не нaлетувa oстрo. Јaнузaј изненaдувaчки е oсвежувaње oсвен шaнсaтa штo лoшo изреaгирa...

И зa крaј...Депaј цaре!!!!
Вo втoрo мoрa сo пoгoлемa рaзликa зoштo oчaј се oвие.
Супер играме? Царе играме против Клуб Бриж бе, двата гола индивидуални потези на Депај. Јанузај бил освежување а тој не може да остане пустиот на нозе па и нафрлањено му е катастрофално. Керик е лош утакмицава максимум и боље да ги пушти Ерера и Швајнштајгер да размрдаат пошто играва ни е бетер од некоја треторазредна екипа од Холандија.

реално гледано од јанузај не може да се очекува да стане фудбалер за прв тим во Манчестер Јунајтед. Мислам кога ќе ги споредиш Депај и Јанузај добиваш сосема две спротиставени нешта, едниот игра како за + 10 луѓе другиот игра чисто статистички за да се каже дека постои на терен.

Депај :vozbud::cuc:
Јанузај не е до толку лош да не претерваме, солидно си игра, полека му се враќа самодовербата, само шо треба да се набилда малце за да има снага кога ќе е во дуел со некој. Иначе кога ќе ми текни дека некои велеа за Шо дека е дебело неподвижно прасе... :LOL:

Супер играме? Царе играме против Клуб Бриж бе, двата гола индивидуални потези на Депај. Јанузај бил освежување а тој не може да остане пустиот на нозе па и нафрлањено му е катастрофално. Керик е лош утакмицава максимум и боље да ги пушти Ерера и Швајнштајгер да размрдаат пошто играва ни е бетер од некоја треторазредна екипа од Холандија.

Доста бе, очобол си. Земај пиво и гледај.

Ughh

Ја не знам што сакаш да играме? За разлика од двете кола во ПЛ каде што имавме по 2 шута кон гол сега сме многу подобри. Паднаа два гола, Руни имаше две шанси, Јанузај испадна сам пред гол ама глуп е, исто и Депај имаше добра ситуација кога проигра наместо да шутне исто така и еден добар шут од далечина имаше. Што сакаш повеќе од ова. Не може послем такви изданија каде што имавме по два удара кон гол да станеме одеднаш Баерн. Не заебавај и ти, до вчера воопшто и не личеше тоа на фудбал што го игравме.

Уф каков тимски гол ќе беше ова,штета Мемфис шо ја промаши,ем хет трик ќе постигнеше..

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Овој Ромеро ќе ве кошта сезонава памтете го муабетов

Изгледа не треба толку да го хејтам тефтерот. На крајот на првото полувреме си викам: Абе овој Керик многу лошо изигра, треба да иде надвор. И пуштам второ глеам Швајни место него. :D Шала на страна Керик некако не ми е за прва постава веќе, стар е, успорено делува, некако ко да не е тоа тоа.

Исто така имам впечаток дека им треба еден класичен напаѓач на Јунајтед, за да се отвори повеќе простор за Депај и Руни. Некако Руни ми делува изгубено на почетокот на сезонава, ко да не може да се снајде во улога на најистурен играч.
Депај :cool::cool::cool: Штета што не влезе оваа за 3-1, фантастична акција.

реално гледано од јанузај не може да се очекува да стане фудбалер за прв тим во Манчестер Јунајтед. Мислам кога ќе ги споредиш Депај и Јанузај добиваш сосема две спротиставени нешта, едниот игра како за + 10 луѓе другиот игра чисто статистички за да се каже дека постои на терен.
:pistoldz::sakasuste:[DOUBLEPOST=1439929402][/DOUBLEPOST]gg Црвен:popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom