Morgan Freeman
Немодератор
Еве ја чекаме @Ilumious со Мерцедесот, утре тргнуваме.Незнам зашо не тргнете по Гундоган, топ играч според мене. А глеам никој не е заинтересиран
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ја чекаме @Ilumious со Мерцедесот, утре тргнуваме.Незнам зашо не тргнете по Гундоган, топ играч според мене. А глеам никој не е заинтересиран
Ако пратиш малце, пред некој ден потпиша нов договор со Дортмунд и изјави дека останува во Борусија...Незнам зашо не тргнете по Гундоган, топ играч според мене. А глеам никој не е заинтересиран
Тоа е висока плата за 25 годишник, по италијански стандарди.Иначе, 2 милиони плата, па овој ке се убие кога ке види плативе на другиве.
За каде зелен картон,ја имам еден ама не знам дали ќе ти послужиda izvadam zelen karton prvo
Пиша Огден пред месец дена дека има контакти помеѓу нас и Дармиан...На Скај Италија читам дека со агентот се договориле уште пред 4 месеца. Среќа некој од англискиве новинари пиша дека сме по Дармијан![]()
Да? Може линк од текстот? Чисто информативно ме интересира.Пиша Огден пред месец дена дека има контакти помеѓу нас и Дармиан...
How Manchester United could line up next season :Matteo DarmianДа? Може линк од текстот? Чисто информативно ме интересира.![]()