- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 6.022
- Поени од реакции
- 5.345
Ете ги конечно тие триаголници што ги збореше на почетокот ЛВГMOTD 2 highlights
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете ги конечно тие триаголници што ги збореше на почетокот ЛВГMOTD 2 highlights
Kaко и да ја вртиме и наредната сезона нема да имаме комплет тим.Ни требаат 5-6 играчи минимум, а не ми се верува толку да пазаруваме. Сепак, комплет тим не сме имале веќе едно 5-6 години, така да, немора да значи оти нема да бидеме во игра за титулата во ПЛ.
Kaко и да ја вртиме и наредната сезона нема да имаме комплет тим.Ни требаат 5-6 играчи минимум, а не ми се верува толку да пазаруваме. Сепак, комплет тим не сме имале веќе едно 5-6 години, така да, немора да значи оти нема да бидеме во игра за титулата во ПЛ.
А Ди Марија бе? Ќе го продаваме?------------------де Геа-----
Нов играч-------Смолинг------Џонс-------------Шо
---------------------Керик------------------------
-----------Ерера---------------------
Нов играч--------------------------------Мата
--------------Руни----------------
------------------------------Нов играч---------
Само десен бек и крило фали, кога веќе не успеа Фалкао, не би ризикувал и носел шпиц со слична цена како него. Би го вратил Чикарито и би ги ротирал со Вилсон.[DOUBLEPOST=1426524392][/DOUBLEPOST]
------------------де Геа-----
Нов играч-------Смолинг------Џонс-------------Шо
---------------------Керик------------------------
-----------Ерера---------------------
Нов играч--------------------------------Мата
--------------Руни----------------
------------------------------Нов играч---------
Само десен бек и крило фали, кога веќе не успеа Фалкао, не би ризикувал и носел шпиц со слична цена како него. Би го вратил Чикарито и би ги ротирал со Вилсон.
Десен бек 20 милиони фунти, централен 30, средина можат за 30тина двајца, ако бараат од овие што се со договори пред истек. Тоа се 80. Се останато за крило, од шпиц нема потреба, Руни ќе игра таму.Види сеа правиме муабет за комплети тим... Значи ни треба десен бек, ни треба минимум еден штопер, ни треба играч средина, ни треба крило и ни треба шпиц. Ова идат минимум 5 играчи, ако стајме 2 штопери идат 6...![]()
Важи,ја сум кафе бар ИН за во недела.Недела 14:20 за мечот со Ливерпул, кафе бар ОН![]()
Ќе биде и тоа ќе бидеееУ комшии му е, ако не дојде ќе го масакрирамт.е. не дека ќе успеам со оглед дека е 3 на 2 ама ќе пробам...
ти ГУЛАБАР да ќутиш.Begaj
И 100 милиони за Погба или Бејл онака за курчењеДесен бек 20 милиони фунти, централен 30, средина можат за 30тина двајца, ако бараат од овие што се со договори пред истек. Тоа се 80. Се останато за крило, од шпиц нема потреба, Руни ќе игра таму.
Плус од продажби ќе вратат нешто, со 80-100 милиони фунти се затвора се. Изводливо е.
Важи,ја сум кафе бар ИН за во недела.
Ќе биде и тоа ќе бидеее
4 на 2 сум сега,подебел сум
ти ГУЛАБАР да ќутиш.
ГУЛАБАР!![]()