Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Pa Van Gal li e dobar trener?? Nema pojma covekot nula od trener e za mene, tie pari sto mu gi dadoa mozea i na Moyes da mu gi dadat da igra so ovie fudbaleri a ne so Cleverly Fletcher i Young da ja tupi...

Pa Van Gal li e dobar trener?? Nema pojma covekot nula od trener e za mene, tie pari sto mu gi dadoa mozea i na Moyes da mu gi dadat da igra so ovie fudbaleri a ne so Cleverly Fletcher i Young da ja tupi...
Ван Гал немал појма:pos::pos:,иди легни си нека те фати малку попладневна дремка.

16724_845260598825825_3779332409510726533_n.jpg

леле другата сезона па заедно :D

VanGal pojma nema neznam zosto go zedoja vrska nema coeko prosek e za vo jak klub kako mozi da go prodaj velbek gledaj asistencija i gol ima dete na mancester bese vangal out i ko ke dojdi mojs da gi vrati pak nazat i kleverley i velbeck ok pozz!!

ne go citirajte ke vidi ke ne vidi ke se otkaze

офф: клик на името, горе десно "игнорирај" ....

он: ЛВГ аут, го продаде денито со гол и асистенција, а го продаде и томета со (n) .... некои квалитети, мора да ги има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom