Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

10703774_700672446681004_1724898285282105368_n.jpg

Ferguson - uvek je bio temperamentan menadžer

Хахахахахаххааааааааааа пукнав

Sven-Goran Eriksson might be boring, but he can take a joke

Rio recalls being on England duty at the time Eriksson’s illicit relationship with Faria Alam was making the headlines. He and Wayne Rooney were on the massage table, watching TV, when Alam appeared on the screen. “Look at her!” Rio exclaimed. “I bet he was throwing her all over the gaff!” Silence. Then a voice behind him, in a thin, lilting Scandinavian accent: “Well, it wasn’t quite like that.” Yes, it was Sven, laughing off Rio’s infelicity with a good humour and good grace

Oj која петарда е овој Рио.

The first known example, anywhere in the world, of Alex Ferguson saying sorry

A couple of years ago, Rio decided not to wear a Kick It Out T-shirt during his warm-up, despite his manager telling the world’s media that he would. Sir Alex went ballistic, fining Rio a week’s wages, but a few days later, after a conversation with his wife, he relented. “I don’t often admit mistakes, but I am not going to fine you,” he told Rio. “I should have spoken to you.”

Да сака кучево да игра за тимот, не за себе, ете го Сколс. Повеќе пати го имам кажано ова. Башка тоа омилен играч ми е.

Да сака кучево да игра за тимот, не за себе, ете го Сколс. Повеќе пати го имам кажано ова. Башка тоа омилен играч ми е.
Дечко Сколс беше многу повеќе од само делење топки од една страна на друга...Многу повеќе!!!, инаку Руни баш и не е некој себичен играч, ама го нема она што го имаше Сколс.

imalo prijatelska so Kardif vcera zatvorena za mediumite. Sreka i ke doznaeme koj igral i sto izigral.

Абе сеа ми текна, на времетo овде се моткаше една под јузер navivacka. Кој ја знае нека ја викне пак да не дружи :D

А онаа што и посакувавмо добредојде,кај се изгуби,или тежок трол беше:icon_lol:.

Абе сеа ми текна, на времетo овде се моткаше една под јузер navivacka. Кој ја знае нека ја викне пак да не дружи :D
немој аман после јас и ти криви ќе испаднеме од луѓе шо трошат време на биполарни особи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom