Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам дали ме читаш редовно, но напишав неколку пати дека симнувам капа и дека ми исполнија 90% од желбитеМислам дека се стиши бурата, и редно е да му се извиниш на Вуди наш.![]()
Не. Екстра вака шо испадна. Ако ги победеа првите кола, немаше ништо да се земи и после цела сезона ќе се мачевме, а вака, подобро шо се деси ништо да не напраат, да му се отворат очите на стариот шут карта на пола тим да му даде.А да виновни се Ван Гал и Вудвадр што чекаа толку време, и сега имаме само 5 бода од 4 кола. Да реагираа малце побргу ќе имавме сега дупло повеќе бодови, но тоа е![]()
јангггггггг :Не. Екстра вака шо испадна. Ако ги победеа првите кола, немаше ништо да се земи и после цела сезона ќе се мачевме, а вака, подобро шо се деси ништо да не напраат, да му се отворат очите на стариот шут карта на пола тим да му даде.
Пола од вас тука свршуваа на Јанг во предсезонската турнеја![]()
Абе викам тоа најдолното настрана.@ManUtdChampions
Не заслужува благодарност. Имаше цело лето и не успеа да земе ниту еден играч каков што ни треба, ништо не ни преостануваше освен да се надеваме дека Фелаини ќе успее.
Зарем има нешто полошо од тоа шампионски тим да не успее да се пласира во ЛШ наредната година, па ниту во ЛЕ?![]()
Абе викам тоа најдолното настрана.
Иначе не го бранам да не се разбереме погрешно. Јас бев меѓу првите против него, само правам маубет за трансферите дека летово имавме мала доза на среќа за некои играчи споредено со ланскиот трасфер период..![]()
текстов како да е пишуван од исфрустриран третоодделенецМанчестер Јунајтед не ја загуби својата „душа“!
Колумна за трансфер периодот и „експертите“ составени од новинари или противнички фанови кои викаат дека клубот е променет целосно и повеќе младите играчи не добиваат шанса.