Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Разликата денес ја направи средината кој изиграа фантастичен натпревар, а и исто и имањето да прави бекови за да не мора да ги гледаме таму Валенсија и Јанг кој и себе и нас не мачеа претходните натправари кога ги гледавме на тие позиции. Сега во одбраната не сме баш стабилни ама верувам со тек на време и одбранта ќе се среди посебно кога ќе ги имаме на располагање и Смолинг и Џонс. Се надевам дека и на наредните натпревари ќе си продолжиме со оваа дијамант формација зошто според играчите оваа формација функционира феноменално .

Гледаш колку полесно креираат крило-бек кога сме во напад, а не играме со Валенсија и Јанг?

Рафаел ги проби денес. Рохо ке пишеше асистенција да не му ја собра Ван Перси на Ерера топката.

Далеку од феноменално функционираше, ама да се надеваме дека во иднина феноменално ќе функционираат, зошто со таква постава треба феноменално да функционираат.
Можеби и јас малку претерувам ама денешниот натпревар беше навистина уживање да се гледа имавме тотална контрола врз целиот натправар што долго време не сме го виделе од нашата екипа.:)

ед ја изневерува рашида со оваа #дроља (n)
Ed+Woodward+Manchester+City+v+Manchester+United+ceUrlc6iwzkl.jpg

Ander Herrera created more chances than any other player involved at Old Trafford today (3 key passes & 1 assist).

Гледаш колку полесно креираат крило-бек кога сме во напад, а не играме со Валенсија и Јанг?

Рафаел ги проби денес. Рохо ке пишеше асистенција да не му ја собра Ван Перси на Ерера топката.
Тоа и јас го велам која е разликата само од денешниот натправар и од претходните натправари кога ги гледавме Јанг и Валенсија како глумат крилни бекови и баш ми е мило што Рафа се врати во добра форма, а и Рохо беше одличен денес како лев бек иако тој е стопер. Баш ме интерсира како Шо ќе се покаже кој верувам дека наредната ќе добие шанса зошто оваа не беше спремен за да одигра 90 минути.

M.Rojo, A.Herrera, D.Blind, A.Di Maria & R.Falcao managed 335 completed passes, 9 chances & 1 assist.

Welcome, boys

Bxgm2cWIMAApJRU.jpg:large

[DOUBLEPOST=1410733397][/DOUBLEPOST]No Man United player has completed more passes in the Premier League this season than Tyler Blackett (178).

Последно уредено:
Ne bile samo Ruud i Keane site ostanati od legendive vklucuvajki go i SAF mu objasnuvaat na televo potezi za da bide bolje igrac :icon_mrgr::icon_mrgr:

Desno vo reccomended gi imate ostanatite.

АЈ малку видеа

1. Like a kid in a candystore кога влезе во соблекувалната
  2. Пост мечот на шефот
    од друг канал
  3. Пресот после мечот
    прв дел
    Втор
  4. Хари пост меч
  5. Хари ја коментира утакмицата
  6. Хуан и Ангеле
    слушнете ги пеењата во соблекувалната
  7. Блинд пост меч
  8. и на крај головите

Ма гајле ми е дали го фалеле, Херера изгази денеска и некако ми е клучен играч во средниот ред. Остар, интелигентен, концентриран, знае да даде клучен пас дури и да се уфрли во нападот и да постигне гол. Плус се бори во дефанзива, само нека продолжи така. Во денешното издание имаше смисла и Мата за кој неам замерки. На ред е Перси да стрела следно коло, a Ричи де Лает нека се спрема за вожња.

“I never got the chance to say bye when I left, which was unfortunate,” Ferdinand said. “Ed Woodward [executive vice-chairman] offered me the chance to come down and do that before the pre-season game against Valencia, but it didn’t feel right for me to do that. It feels far more natural for me to come back and play [for QPR] give everyone a wave and say, 'thank you.’ “It’s nice to have an opportunity to come and see everyone.

“I went to the training ground over the summer to see some of the dinner ladies and the office staff that I’ve known for years and who helped me along the way.

“It’s an old cliché, but the club is bigger than everyone else and it’s so true. There’s more to it than one player and I understand that, I’m not selfish enough to think that everything revolves around me and that I deserve to stay at Manchester United. Everyone has their time to leave and mine was now.”

Despite Van Gaal having the final say on Ferdinand’s exit, the player believes he is the man to restore the club to the summit of English football. “I think the manager who’s there now gets things right,” Van Gaal said. “I have every confidence he’ll bring back good times at United, it’s just a matter of how long it takes.”

Rio Rio Rio Rio

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom