Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ај ако може некој да го тргне барот горе и да ја зголеми резолуцијата и големината на сликава, за на десктоп или кавер ќе си грми сликава..

united.jpg
ок ... или сакаш за на билборд ?

Разликата денес ја направи средината кој изиграа фантастичен натпревар, а и исто и имањето да прави бекови за да не мора да ги гледаме таму Валенсија и Јанг кој и себе и нас не мачеа претходните натправари кога ги гледавме на тие позиции. Сега во одбраната не сме баш стабилни ама верувам со тек на време и одбранта ќе се среди посебно кога ќе ги имаме на располагање и Смолинг и Џонс. Се надевам дека и на наредните натпревари ќе си продолжиме со оваа дијамант формација зошто според играчите оваа формација функционира феноменално .

што дрога му кладовте денеска на Ангеле бе љуѓе,дајте малку и за кај нас да му клајме на Кал Дрого,ебаму џупскио :D[DOUBLEPOST=1410731822][/DOUBLEPOST]
koga vi zborev jas za Blind, spor bil, prosek bil. Boooo....

toa e koga se igra football manager :D

Го испофалија Блинд на MOTD и Ди Марија.

За Ерера ни збор.
За истово се бунеше и Чаби Алонсо кога отиде во Реал. Едноставно е, во Англија таков вид на играчи од средината никогаш нема да добијат фалење.

Целата средина денес ни беше топ ама Ерера според мене беше најдобар.
Ander Herrera made 8 successful tackles vs QPR, at least double than any other player on the pitch. [statszone]
Ander Herrera created 4 chances vs QPR, more than any other player on the pitch. [statszone]

Се надевам дека и на наредните натпревари ќе си продолжиме со оваа дијамант формација зошто според играчите оваа формација функционира феноменално .
Далеку од феноменално функционираше, ама да се надеваме дека во иднина феноменално ќе функционираат, зошто со таква постава треба феноменално да функционираат.

За истово се бунеше и Чаби Алонсо кога отиде во Реал. Едноставно е, во Англија таков вид на играчи од средината никогаш нема да добијат фалење.

Леле. која коинциденција. Налетување на правилен клип, левел Ди Марија.

Само да споменам, значи и покрај добрата партија, малa заслуга за денешнава наша победа имаат и Рио и Траоре.. :icon_lol::icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom