Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Вчера беше 6-10 коефииент, вечерта околу 4 коефициент, у 8 ипол сабајле беше 2,25 коеф, сега е 1,40 коеф дека Фалкао доаѓа

Аууу ако дојде Фалкао ама среден ред и напад ќе имате..браво

Manchester Airport @manairport · 12m
Hey @FALCAO Have just realised you're not following me! How are you going to know if you've arrived if you can't see me deny it?
giphy.gif

Добро би било да се дознае кој од кого препишува. :D Ноќеска 4-5 колумбиски новинари почнаа да пишуваат дека Фалкао е ваш играч и дека потпишал на 4 години. Овие од АС изгледа кога се разбудиле сабајле виделе и они истото го пишаа. Овој Шпанецов Balague вчера цело време тврдеше дека Негредо иде во Валенсија, а Фалкао во Сити, а еве го сега и он пишува за Фалкао и Јунајтед. На крај се јавува и Огден иако досеа никаде го нема спомнато Фалкао. :D

Леле циркузи. :vozbud:

Ќе си играат мајтап сега со нас, ама многу напнаа со Фалкао-во бе. Ако дојде тој Руни ќе игра среден ред па шо сака нека биде. :ROFLMAO:

Добро би било да се дознае кој од кого препишува. :D Ноќеска 4-5 колумбиски новинари почнаа да пишуваат дека Фалкао е ваш играч и дека потпишал на 4 години. Овие од АС изгледа кога се разбудиле сабајле виделе и они истото го пишаа. Овој Шпанецов Balague вчера цело време тврдеше дека Негредо иде во Валенсија, а Фалкао во Сити, а еве го сега и он пишува за Фалкао и Јунајтед. На крај се јавува и Огден иако досеа никаде го нема спомнато Фалкао. :D
еден ќе пише и сите препишуваат. Мене ми делува дека го нудат сегде, било каде само да се шитне.

1,20 коеф( пред 10 минути 1,40) , кај и да е ке ја блокираат, исто беше и со Ди Мариа.... А и поручеква имало приватен џет од Ница до Манчестер :D готово е , нека ни е со здравје, како беше она со Дрогба? пола човек пола звер, име му је Радамел :vozbud: хахахаха [DOUBLEPOST=1409562578][/DOUBLEPOST]
еден ќе пише и сите препишуваат. Мене ми делува дека го нудат сегде, било каде само да се шитне.
Можда е глупо ама ова со коефициентиве за трансфери 99,99% искачале работите, посебно кога има ваков брз пад...

Што ако лета во Манчестер...да не испадни на крај во Сити.

Не верувам во трансферов многу, ама ајде нека ме изненадат:icon_mrgr:

Многу јасно е дека гледаат само да го продадат некаде. Што не направија да го убутаат во Реал ама не им успеа. Некој вистински да го сакаше ќе го купеше досега. Како и да е ако го дадете и Велбек, а најверојатно ќе го дадете некаде, не ви се пишува добро со нападот, така да може супер би ви дошло напаѓач како Фалкао. РВП се очекуваше кога тогаш да пукне и среќа што ви ја донесе титулата уште во првата сезона затоа што тоа ќе ви беше лоша зделка за вас. :)

Летнале со масонот за Манчестер. У која боја ќе видиме. Ако му го земете Фалкао ќе ви го тутне и Карбаљо и тој е негов. #МодернаФудбалскаПроституција

Sky Sports News HQ ‏@SkySportsNewsHQ 4m
BREAKING NEWS: @GuillemBalague is reporting that #Falcao has signed for Manchester United for €65m. More as we get it. #SkyDeadlineDay

BBC Sport ‏@BBCSport 49s
#MUFC have agreed a loan deal for Monaco striker Radamel Falcao, subject to medical and personal terms #bbcdeadlineday

Sky Sports News HQ ‏@SkySportsNewsHQ 9s
We understand that the deal for Falcao is a loan deal, and he will be arriving at the club this afternoon: #SkyDeadlineDay

ok pozz :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom