Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еден ќе пише и сите препишуваат. Мене ми делува дека го нудат сегде, било каде само да се шитне.Добро би било да се дознае кој од кого препишува.Ноќеска 4-5 колумбиски новинари почнаа да пишуваат дека Фалкао е ваш играч и дека потпишал на 4 години. Овие од АС изгледа кога се разбудиле сабајле виделе и они истото го пишаа. Овој Шпанецов Balague вчера цело време тврдеше дека Негредо иде во Валенсија, а Фалкао во Сити, а еве го сега и он пишува за Фалкао и Јунајтед. На крај се јавува и Огден иако досеа никаде го нема спомнато Фалкао.
![]()
Можда е глупо ама ова со коефициентиве за трансфери 99,99% искачале работите, посебно кога има ваков брз пад...еден ќе пише и сите препишуваат. Мене ми делува дека го нудат сегде, било каде само да се шитне.
Deal with it.еден ќе пише и сите препишуваат. Мене ми делува дека го нудат сегде, било каде само да се шитне.
еден ќе пише и сите препишуваат. Мене ми делува дека го нудат сегде, било каде само да се шитне.