Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се заебававме тука кога излезе сликава дека стариов ке го договори![]()
Стариот работи бе деца...![]()
Да ама до јануари/лето со Клеверли/Флечер ли ќе крипиме на таа позиција на средината?Абе секако дека ни фали некој ко Де Јонг без пардон што е ама ко прво Ван Гал изглеа го планира вонбрачното за таму а како второ, Ангеле не играше крило за Реал под Карлотолку гледаат новинариве.
Керик, Ерера и или Блинд или тој новиот што не им кажале на еспн ГошеБи можеле да играме дијамант формација 4-3-1-2 така нема да мора никој да се „жртвува “ , а и Мата и Руни би играле на нивните омилени позиции.
------------Де Геа------------------
-Рафа-Џонс-Еванс(Рохо)-Шо-
------------Керик/нов играч------
---Ерера--------Ди Марија-------
-------------Мата--------------------
----РВП------------Руни-----------[DOUBLEPOST=1408916969][/DOUBLEPOST]
Да ама до јануари/лето со Клеверли/Флечер ли ќе крипиме на таа позиција на средината?
Па Керик е повреден и како што знам ќе се врати за месец дена, а баш тој нивиот што не е кажан на еспн мислам дека е Де Јонг ама ќе видиме.Керик, Ерера и или Блинд или тој новиот што не им кажале на еспн Гоше![]()
Според мене Џонс>>>Де Јонг. Зошто само мене ми изгледа Џонс како маестрален деструктивец?Абе секако дека ни фали некој ко Де Јонг без пардон што е ама ко прво Ван Гал изглеа го планира вонбрачното за таму а како второ, Ангеле не играше крило за Реал под Карлотолку гледаат новинариве.
да да се слагам и јас од секогаш го замислував Џонс како дм ама не може моментално зошто фалеше уште Џонс ДМ и во одбрана да земе од У15 тимот.Според мене Џонс>>>Де Јонг. Зошто само мене ми изгледа Џонс како маестрален деструктивец?
Иначе еве ја идеалната формација
-----------------Де Геа------------------
Рафаел---Еванс-----Рохо-------Шо
---------Џонс---------Ерера---------- (со тоа што Џонс би бил за нијанса поназад од Ерера)
Ангеле---------Мата-------------Руни
-----------------Персата----------------
со тоа што Шо ќе биде малку поофанзивен кога Руни ќе помага напред со Перси.
Од друга страна бидејки и Рафаел е офанзивен, кога ќе одмара Шо, можиТ Ди Марија да се премести Десно со што би му се ослободило место на Рафаел.