Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Последно уредено:
4yqeze9a.jpg

Викаат фелаини у наполи се чекало на ЛВГ, вистина е?

LVG on new players: "I still assess the players. New player you can buy for less than 24 hrs, believe me." @Христов
Епа тогаш ти не си во право гледаш? По изјавата на Ван Гал кажува дека му е многу лесно да донесе некој играч, ќе купи кога сакаш. А ти ми викаш тоа не е пазерење у Тинекс. Ај се зафркавам, знам дека се неспособни, не се ни надевам :icon_lol:

Било што било, тие сме што сме, дај денес да победиме и да ја отвориме сезоната како што треба, за другото после натпреварот. КАМ ООНННННННН :D

Последно уредено:
Епа тогаш ти не си во право гледаш? По изјавата на Ван Гал кажува дека му е многу лесно да донесе некој играч, ќе купи кога сакаш. А ти ми викаш тоа не е пазерење у Тинекс. Ај се зафркавам, знам дека се неспособни, не се ни надевам :icon_lol:

Билио што било, тие сме што сме, дај денес да победиме и да ја отвориме сезоната како што треба, за другото после натпреварот. КАМ ООНННННННН :D
со тоа што ти потенцирав дека ова не е како во супермаркет сакав да кажам дека треба убаво да размислиш:

- колку време игра е останато во играчот
- каде ќе го играш
- дали веќе имаш во план некој да го наследи
- дали се вклапа во филозофијата
- дали платата што ја бара е нормална со тоа што може да го даде ( маркетиншка вредност, голови, асистенции, дуели) и дали другите играчи ќе побараат поголема,
и ред други фактори. Не може со секој играч во минус да влагаш, тогаш и сите триста спонзори нема да те покријат. Англија е ова, не може да се зема кредит од банка со рок од 200 години и камата од нула два посто.

Тоа што го кажал дека можеш за 24 часа да земеш играч е за овие што викаат дека уште немало понуда до Јувентус, што чекале, кажаа и видук и бастерд, најлесно е да упатиш понуда. Верувам дека коленото на Видал е тоа што кочи затоа што по трансферот на Харгривс потемелни се лекарските прегледи. Со трансферот на Мата за 5 минути се среди и понуда и договор. Се надевам дека сега увиде дека не е се во Ед туку тој што ти е на аватар ја "кочи" ситуацијата :)
Mata: "One player that I’ve been really impressed with is a young striker we have in the academy; James Wilson." (SoccerBible)

дај нека им го увалат Чичарито ако не му се игра и триесче и нека игра Вилсон.

Последно уредено:
Ова треба @Христов да си го слуша секој ден по два пати. :D Сигурно се преговара ама не се знае за кој искрено, за Рохо немаше ни шпекулации воопшто излезе дека понуда сме пратиле и во преговори сме.

https://vine.co/v/MYVE6Hnqg25

BvJeLRpIMAA3fTB.png:large

Ние исто сакаме да полетаме денес. :D

UNITED: De Gea; Jones, Smalling, Blackett; Lingard, Fletcher, Herrera, Young; Mata; Rooney (c), Hernandez #MUFClive #starting11

#mufc subs: Amos, James, M Keane, Fellaini, Kagawa, Nani, Januzaj #MUFClive

Congratulations to Jesse Lingard and Tyler Blackett, who both make their #mufc debuts today.

United: De Gea; Jones, Smalling, Blackett; Lingard, Fletcher, Herrera, Young; Mata; Rooney, Hernandez.

Substitutes: Amos, M Keane, James, Fellaini, Kagawa, Januzaj, Nani.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom