Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Овај Ерера на која позиција игра?

Како што рече @Ilumious и јас такво нешто читав дека засега Реал само е подготвен да да понуди околу 10 милиони фунти. Дечково со Дели од Кардиф нашиот поранешен играч ќе бидат ѕвезди за Норвешка. Има само 15 години а како игра секоја чест, греота е да го купиш и да го ставиш да игра пример за У21 или скраја да е за У18 кога сениориве ги владее. Реал и да го купи сигурно во Кастиља ќе го прати, најдобро е да си продолжи во лигава бар уште една сезона. Ме потсеќа во ликот на @NomoregameS . :D
Da,slicni fudbalski kvaliteti imame :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

ама му ги извртеа на Ван Гал зборовите од пресот :facepalm:
Вечер сакам да видам 5-3-2 како ќе изгледа и добро што ќе биде без измени до 60 мин. Мислам дека минус плус нови играчи, со истата стартна и би ја отвориле сезоната.

ама му ги извртеа на Ван Гал зборовите од пресот :facepalm:
Вечер сакам да видам 5-3-2 како ќе изгледа и добро што ќе биде без измени до 60 мин. Мислам дека минус плус нови играчи, со истата стартна и би ја отвориле сезоната.
Вечер сакам да видам 7-0 за јунајтед ... се друго е неприфатливо !!!!
продолжете понатака :D

Малку ќе заработат, помеѓу 1,5 - 2 мил. евра доколку потпише за вас. Има вистина дека сте понудиле 60 мил. евра зашо Билд гледам објавуваат тоа што пишале Газета.

Малку ќе заработат, помеѓу 1,5 - 2 мил. евра доколку потпише за вас. Има вистина дека сте понудиле 60 мил. евра зашо Билд гледам објавуваат тоа што пишале Газета.
Ние според тој Билд, Рибери, Манџукич, Робен, Џеко, ги купивме 20 пати и ги продадовме исто толку пати. Сега за сега има само интерес и ништо друго од Јунајтед нема ни една понуда пратена. За газета па да не почнувам колку промаш се нешто невидено, про милански весник

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom