Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па и најкот со се ленти се оранје :D

ќе се порача еден со долги кога ќе искочи на Алиекспрес :)

Сте се мрднале од умот за дресовиве...
Изледа по 1х на ден ги гледате за да ви се заубаат :D
Шта речи.. катастрофа.
т.е. Дредовите како дресови се ОК, логото шевролет КАТАСРТОФА. Едино ме бендисуваат кога ги замислувам без логото.

Сте се мрднале од умот за дресовиве...
Изледа по 1х на ден ги гледате за да ви се заубаат :D
Шта речи.. катастрофа.
т.е. Дредовите како дресови се ОК, логото шевролет КАТАСРТОФА. Едино ме бендисуваат кога ги замислувам без логото.
не заебавај сеа белиот јесда е грд ама на црвениот и поготово синиов нишо не им фали :)

не заебавај сеа белиот јесда е грд ама на црвениот и поготово синиов нишо не им фали :)
Незнам. Не ми се убави :D
Знам дека во иднина ќе се навикнам, и ќе ми биде ОК, ама дефинитивно и логото и шевролет буквите не иде заедно, многу е.
Или само логото, или само шевтолет, поестетски би било :D

реално гледано тренинг китот е каде каде поубав .. ама од овие официјалниве плавиов е сон ... ќе има навалица кај чомбе сеа !!!!

реално гледано тренинг китот е каде каде поубав .. ама од овие официјалниве плавиов е сон ... ќе има навалица кај чомбе сеа !!!!
абе шо од кај чомбе, на нет се наоѓаат за упола цена :icon_lol:
да платам поише али одма да го земам а овака не би од кај него

абе шо од кај чомбе, на нет се наоѓаат за упола цена :icon_lol:
да платам поише али одма да го земам а овака не би од кај него
абе има и у шутка ако гледаме така , пола цена одма зимаш ... иди купи ако не !!!

абе има и у шутка ако гледаме така , пола цена одма зимаш ... иди купи ако не !!!
ке зеам, ке се сликнам па ке праиме муабет
пс. имај на ум дека он ќарува и он го купува некаде за 700-800 ден. колку што и ти самиот преку нет ке си го земеш така да џабе ке збориме за разлика у квалитет кога цената им е иста

Од исти фаци зема и тој роба, Кина, Малезија, Тајланд :) најди си на алиекспрес продавач со висок рејтинг и свиркај си :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom