Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Како Керик што беше годиниве. Седи длабоко и помага на одбраната а и ги почнува нападите. Многу добро го правеше тоа во Виган. Барем таков впечаток ми остави од таму.
Во Евертон сезонава многу не се наигра па затоа и сега викам не сака да дојде. Ризик ќе биде како прва опција

Беше прилично стандарден во Евертон, добро се сеќавам 16 носи, на неколку натпревари ми остави добар впечаток, стабилен играч. Ако се донесе заедно со Крос/Фабрегас би бил супер засилување.

МекКарити е ок играч и немам против да дојде место Клеверли ама мора да се земе и еден креативец на средината од типот на Крос, Фабрегас, Коке зошто ако го земеме само МекКарти срединта нема да ни биде нешто многу појака од оваа сезона и повторно ќе се мачиме против поголемите екипи.

Ја тргнале сторијата од Скај Спортс, ете ти го новинарството денес, за 5-6 клика повеќе се ќе направат :tapp:

Онаа дека Крос не сме го сакале веќе.
Се шалам.
Онаа за МекКарти

Како Керик што беше годиниве. Седи длабоко и помага на одбраната а и ги почнува нападите. Многу добро го правеше тоа во Виган. Барем таков впечаток ми остави од таму.
Во Евертон сезонава многу не се наигра па затоа и сега викам не сака да дојде. Ризик ќе биде како прва опција
Позицијата Керик во Евертон ја врши Бери а МекКарти ти е класичен деструктивец сезонава таму, не се споредува со плејмејкер. Јас не би го продал Клеверли со оглед на тоа кај немаме средина и не се знае дали ќе купиме со шпекулацииве. :D

Џек Бармби е нов играч на Лестер

Нов ѓавол во Лестер, како Б тим ни се овие. :D

"I am interested in the captaincy," Rooney said. "I've captained United a few times and to get it on a full-time basis would be great."
"I feel I am ready for (the captaincy), but it's the manager's decision," Rooney added. "If he chooses someone else, then honestly I've got no problems with that. I will respect his decision. Robin is captain of his country, he has captained Arsenal and if Robin gets the nod to be captain, then I'm sure he'll do a great job."

Позицијата Керик во Евертон ја врши Бери а МекКарти ти е класичен деструктивец сезонава таму, не се споредува со плејмејкер. Јас не би го продал Клеверли со оглед на тоа кај немаме средина и не се знае дали ќе купиме со шпекулацииве. :D
Ако си сигурен океј, нема што да расправам зошто многу малце го/ги имам гледано оваа сезона :)
Ама од тоа што сум ги гледал и двајцата (Бери и Џејмс) од порано, тешко ми е да верувам дека Мартинез да им ги сменил улогите. Бери кој цел живот игра деструктивец сега да игра плејмејкер. За МекКарти можам да замислам зошто може, а има играно и на таа позиција.

The Dutchman, who will formally take over as manager once he has overseen Holland’s World Cup campaign, has asked for a new operational structure to be implemented. Robbie Cooke and James Smith — chief scout and technical scout respectively under Moyes, whom they had followed from Everton — have left the club.

Нека го земат овој од Евертон, секако еден од најдобрите играчи им беше минатата сезона, треба да се уништат Евертон. :sneaky:

Клверли аут - Мекарти ин. Мераци може да се каже. Мекарти за Клеверли е Бог.

Запишува или памти некој со колку играчи не поврзаа откако дојде Мојс до сега? :D
Повели изброј ги
1360341935-protest-reaches-the-4th-day-at-shahbag-square-in-bangladesh_1780246.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom