Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Се разбира дека си носи плаво :P

Член од
14 април 2012
Мислења
32.893
Поени од реакции
67.543
Mеккарти беше овој што дриблаше сам пола одбрана на Сити лани во тоа финалето од Купот?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Mеккарти беше овој што дриблаше сам пола одбрана на Сити лани во тоа финалето од Купот?
Да. Не е тој воопшто лош играч реално, поготово па споредено со Клеверли сезонава но нас ни треба класа мидфилдер за да не однесе веднаш на нов левел.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.893
Поени од реакции
67.543
ма не игра тој крило?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Да. Не е тој воопшто лош играч реално, поготово па споредено со Клеверли сезонава но нас ни треба класа мидфилдер за да не однесе веднаш на нов левел.
Се знае кој ни треба или Крос или Фабрегас + уште 1-2 како овој Меккарти.
Ни треба замена за Рио&Вида , ако може хумелс и како беше црнецот
Ни треба Лев и Десен бек, за напад не треба

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се знае кој ни треба или Крос или Фабрегас + уште 1-2 како овој Меккарти.
Ни треба замена за Рио&Вида , ако може хумелс и како беше црнецот
Ни треба Лев и Десен бек, за напад не треба
Океј сум ако за по крило го носат младичов и ако се носат и класа ЦМ на радарот, не ми смета. Мене ми беше смешно сабајлево како што кажа Штеф како наеднаш ескалираше ситуацијава :) Да не забораваме дека и за ЛВГ се работи не треба да не чудат некои негови одредени трансфер цели :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.893
Поени од реакции
67.543
Некој рече, Коке пред ФабрегаЗ, ја би обратно. Каталончево се докажа во ПЛ, не е склон на повреди, се докажа и во Барса.
Едино го пеглаат со тоа што го шетаат од позиција до позиција, и со таквото решетање, пак е меѓу топ асистенти во Примера.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Не ни треба играч ко МекКарти што може да игра на крило, преку глава од такви. Ни треба класично крило а не некој што ќе се мачи на крилна позиција, не е ни 10 - ка ко Мата или Шинџи кои сепак се добри на крило. Во последниве 3 години МекКарти на крило има играно пет натпревари и не смее да се земе за крило да игра, подобро да завршиме со млади холандски таленти него ли со МекКарти за 20 милиони, не можам да следам веќе преговарања со Евертон и Тотенхем. За крило, Конопљанка (12 милиони фунти) > МекКарти (20+ милиони фунти).

R

red.devil

Гостин
Видук, тој беше Мекманаман. Игра крило и си остана во Виган.
МекКарти е класичен Deep play maker. Не знам дали беше од ФМ или од играта во Виган ама јас повеќе сакав он да дојде за 15м отколку Фелаини лани.
Годинава не сакам да дојде, зошто средината ни е многу повредена и е потребен класа играч таму.

п.с. Јас реков за Коке пред Цеск :D Ме освои со играта сезонава.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Видук, тој беше Мекманаман. Игра крило и си остана во Виган.
МекКарти е класичен Deep play maker. Не знам дали беше од ФМ или од играта во Виган ама јас повеќе сакав он да дојде за 15м отколку Фелаини лани.
Годинава не сакам да дојде, зошто средината ни е многу повредена и е потребен класа играч таму.

п.с. Јас реков за Коке пред Цеск :D Ме освои со играта сезонава.
Каков плејмејкер гледаш во МекКарти? :) Дечкото ја игра позицијата на Фелаини, повеќе се враќа во одбрана нели ли што оди напред затоа и мал број на примени голови имаат зошто Бери има поголема слобода да ја креира играта со оглед на годините и плус таа позиција ја играше во Вила.

R

red.devil

Гостин
Каков плејмејкер гледаш во МекКарти? :) Дечкото ја игра позицијата на Фелаини, повеќе се враќа во одбрана нели ли што оди напред затоа и мал број на примени голови имаат зошто Бери има поголема слобода да ја креира играта со оглед на годините и плус таа позиција ја играше во Вила.
Како Керик што беше годиниве. Седи длабоко и помага на одбраната а и ги почнува нападите. Многу добро го правеше тоа во Виган. Барем таков впечаток ми остави од таму.
Во Евертон сезонава многу не се наигра па затоа и сега викам не сака да дојде. Ризик ќе биде како прва опција

Kajgana Shop

На врв Bottom