Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Како Керик што беше годиниве. Седи длабоко и помага на одбраната а и ги почнува нападите. Многу добро го правеше тоа во Виган. Барем таков впечаток ми остави од таму.
Во Евертон сезонава многу не се наигра па затоа и сега викам не сака да дојде. Ризик ќе биде како прва опција
Беше прилично стандарден во Евертон, добро се сеќавам 16 носи, на неколку натпревари ми остави добар впечаток, стабилен играч. Ако се донесе заедно со Крос/Фабрегас би бил супер засилување.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
МекКарити е ок играч и немам против да дојде место Клеверли ама мора да се земе и еден креативец на средината од типот на Крос, Фабрегас, Коке зошто ако го земеме само МекКарти срединта нема да ни биде нешто многу појака од оваа сезона и повторно ќе се мачиме против поголемите екипи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја тргнале сторијата од Скај Спортс, ете ти го новинарството денес, за 5-6 клика повеќе се ќе направат :tapp:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Онаа дека Крос не сме го сакале веќе.
Се шалам.
Онаа за МекКарти

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Како Керик што беше годиниве. Седи длабоко и помага на одбраната а и ги почнува нападите. Многу добро го правеше тоа во Виган. Барем таков впечаток ми остави од таму.
Во Евертон сезонава многу не се наигра па затоа и сега викам не сака да дојде. Ризик ќе биде како прва опција
Позицијата Керик во Евертон ја врши Бери а МекКарти ти е класичен деструктивец сезонава таму, не се споредува со плејмејкер. Јас не би го продал Клеверли со оглед на тоа кај немаме средина и не се знае дали ќе купиме со шпекулацииве. :D

Џек Бармби е нов играч на Лестер

Нов ѓавол во Лестер, како Б тим ни се овие. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.780
Поени од реакции
44.013
"I am interested in the captaincy," Rooney said. "I've captained United a few times and to get it on a full-time basis would be great."
"I feel I am ready for (the captaincy), but it's the manager's decision," Rooney added. "If he chooses someone else, then honestly I've got no problems with that. I will respect his decision. Robin is captain of his country, he has captained Arsenal and if Robin gets the nod to be captain, then I'm sure he'll do a great job."

R

red.devil

Гостин
Позицијата Керик во Евертон ја врши Бери а МекКарти ти е класичен деструктивец сезонава таму, не се споредува со плејмејкер. Јас не би го продал Клеверли со оглед на тоа кај немаме средина и не се знае дали ќе купиме со шпекулацииве. :D
Ако си сигурен океј, нема што да расправам зошто многу малце го/ги имам гледано оваа сезона :)
Ама од тоа што сум ги гледал и двајцата (Бери и Џејмс) од порано, тешко ми е да верувам дека Мартинез да им ги сменил улогите. Бери кој цел живот игра деструктивец сега да игра плејмејкер. За МекКарти можам да замислам зошто може, а има играно и на таа позиција.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
The Dutchman, who will formally take over as manager once he has overseen Holland’s World Cup campaign, has asked for a new operational structure to be implemented. Robbie Cooke and James Smith — chief scout and technical scout respectively under Moyes, whom they had followed from Everton — have left the club.

2

~2A

Гостин
Нека го земат овој од Евертон, секако еден од најдобрите играчи им беше минатата сезона, треба да се уништат Евертон. :sneaky:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Клверли аут - Мекарти ин. Мераци може да се каже. Мекарти за Клеверли е Бог.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Запишува или памти некој со колку играчи не поврзаа откако дојде Мојс до сега? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom