Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Зар на некој му е гајле за утакмицата вечер? :icon_lol:

Мене. :) Не за друго, ако испаднеме од Сандерленд во купов мизеријата ќе продолжи и ќе продолжат сите да серат и да ќе се зголеми притисокот за Мојс. А и финале против Сити ќе биде јако. :D

Многу смешно изгледа нашиот фан клуб во моментот, кога ке се сетам што се немавме изнапишано летото. Ако не излезе ништо и од ова дефинитивно ке станеме циркус од фан клуб :unsure:

мал напад на паника : матаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматаматамата :гик:

Ме потсеќа на едни времиња (само и двете у крај на летни трансфер периоди) што звучеа вака:
-СнајдерСнајдерСнајдерСнајдер
а постарото:
-БербаБербаБербаБерба

А уствари утакмицава ви е последната шанса за излез во Европа. :P
Без ништо најубаво, барем ќе си освоиме ПЛ во стил наредна сезона :)

David Moyes: "We may yet send one or two more players out on loan before the end of January."

Најверојатно Фабио и Заха, ама Заха откако Нани ќе се рехабилитира или Мата доколку потпише.

Во врска со Мата, трансферот би бил спонзориран исто така и од Најк бидејќи тој користи нивна опрема, ќе се направи договор како тој на Руни со што и Најк ќе плати дел. Така да може да дојде трансферот ние да дадеме и само 20 милиони и да му се плаќа 70% од платата другото се Најк. :)

Вудвард мајсторе! :D

мата е спонзориран од адидас мислам

Guillem Balague: All agreed. Juan Mata will be a Manchester United player. 45 million euros. All will be announced very soon.

Еве кој е да не мислите дека е некој што не знае ништо. "Writes about football in AS, @br_uk, Football 24/7 and Champions. Talks football on Sky Sports."

Sweet dreams are made of these! :vozbud:

Ако играме финале со Сити, а Сити си игра ЛШ преку лига... Нас ни даваат да играме Европа Лига?? :vozbud:

Иначе, сликата од Мата во возот за Манчестер не е од денес, ja најдов на блогче каде што пишува подоле дека е 2 weeks ago.

Е сега ова со goodlife e :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom