Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Значи ли тоа дека ќе настапи во четврток?
Зошто Мојсо најави дека еден од Мајкл и РВП ќе се врател за Божиќ
Па ова им е прв тренинг и на Робин и на Мајкл не верувам да стартуваат со два тренинга. Може на клупа да се барем.

Титулата е наша, again :icon_lol:

Рано е за такво нешто да се каже,али за мене ‘добрата‘ страна со повредиве е тоа што сите поминаа по една,еве мајкл го среди коленото,фелаини грбот,рио се враќа(каков таков),кешли се врати,флеч се врати.... додека кај другиве ретко некој да имаше повреда што значи реално е да се очекува да се повредат клучните играчи на противнициве.Кај челзи ако им отиде азард готови се,кај ливерфејл зубарот и колапс, само венгер може да прави чуда со пола првотимци повредени. Знам лошо звучи али така е ,мора да имаат повредени играчи

Рано е за такво нешто да се каже,али за мене ‘добрата‘ страна со повредиве е тоа што сите поминаа по една,еве мајкл го среди коленото,фелаини грбот,рио се враќа(каков таков),кешли се врати,флеч се врати.... додека кај другиве ретко некој да имаше повреда што значи реално е да се очекува да се повредат клучните играчи на противнициве.Кај челзи ако им отиде азард готови се,кај ливерфејл зубарот и колапс, само венгер може да прави чуда со пола првотимци повредени. Знам лошо звучи али така е ,мора да имаат повредени играчи

Годинава ние сме најпогодени од повреди, тоа е факт!

Фудбалерот на турски Галатасарај, холандскиот репрезентативец Весли Снајдер тврди дека сега за сега не добил никакви понуди за трансфер...

Во последниов период во Англија на големо се шпекулираше за иднината на Снајдер, односно холанѓанецот беше поврзуван со трансфер во Манчестер Јунајтед. Сепак поранешниот фудбалер на Ајакс, Реал Мадрид и Интер вели дека не добил никакви понуди за трансфер.

,,Никој не знае подобро од мене, така да, во овој момент навистина не сум добил никакви понуди'', изјави 29-годишниот Снајдер и додаде:

,,Секој преоден рок се појавуваат гласини за мојата иднина, па се радувам кога ќе заврши преодниот рок затоа што тогаш сите престануваат да зборуваат за мојата иднина. Задоволен сум во Галатасарај, посебно ги сакам нашите навивачи и во моментов не размислувам за заминување'', порача Весли Снајдер.

Јас само искоментирав како добро би дошол Снајдер на овој тим, а не знаев дека имало некакви шпекулации. :)

Веќе кога ги видов истите, верувај милион трансфери се десиле после вака кажани работи, така да не мора ова да значи ништо иако и јас мислам дека Снајди ќе остане и следната полусезона во Галата, бидејќи обезбедија пласман понатака во ЛШ. Ама на лето зошто да не дојде во Јунајтед, таман да испука уште две-три јаки сезони. :icon_lol:

Не најсериозно, РВП има потреба од еден ваков играч, кој ќе го храни со топки и кој може да го пронајде со затворени очи. Башка што и Руни му е тука, кој е технички феноменално поткован, има да бидат урнебес. :D
Ја коа видов што му прави управата на Интер се молев да го пуштат момакот во Јунајтед пошо уште тогаш имаше интерес на него, али дебилите го држеа пола сезона вон терените и после го шитнаа на Галата.

Тииии ете ињеста потпишал нов договор со фарса, а баш во сан пишуваше дека ке доаѓа кај нас :confused:

BcCAZY1CEAAzlpX.jpg

Не не :D Истрошена роба е веќе, и многу често се повредува..
Пред 2 сезони чим не дојде нема никад
не збори глупости бе каква потрошена роба.
Во Yolanthe имаш уште повеке од 2 добри сезони.

More dajte nesto,nekoja vest za noviot dogovor na srek...nesto citam real sakale da go zemat na leto za djabe para

Така така,Снајдер не бил потрошена роба,имал уште две сезони,ама некој коа ќе спомнеше за Бејнс очите му ги вадевте.
Да се пријавам јас, двајцата не чинат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom