Кантона ис Бек
Mиљонерче
Значи ли тоа дека ќе настапи во четврток?
Зошто Мојсо најави дека еден од Мајкл и РВП ќе се врател за Божиќ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ли тоа дека ќе настапи во четврток?
Па ова им е прв тренинг и на Робин и на Мајкл не верувам да стартуваат со два тренинга. Може на клупа да се барем.Значи ли тоа дека ќе настапи во четврток?
Титулата е наша, again![]()
Рано е за такво нешто да се каже,али за мене ‘добрата‘ страна со повредиве е тоа што сите поминаа по една,еве мајкл го среди коленото,фелаини грбот,рио се враќа(каков таков),кешли се врати,флеч се врати.... додека кај другиве ретко некој да имаше повреда што значи реално е да се очекува да се повредат клучните играчи на противнициве.Кај челзи ако им отиде азард готови се,кај ливерфејл зубарот и колапс, само венгер може да прави чуда со пола првотимци повредени. Знам лошо звучи али така е ,мора да имаат повредени играчи
Фудбалерот на турски Галатасарај, холандскиот репрезентативец Весли Снајдер тврди дека сега за сега не добил никакви понуди за трансфер...
Во последниов период во Англија на големо се шпекулираше за иднината на Снајдер, односно холанѓанецот беше поврзуван со трансфер во Манчестер Јунајтед. Сепак поранешниот фудбалер на Ајакс, Реал Мадрид и Интер вели дека не добил никакви понуди за трансфер.
,,Никој не знае подобро од мене, така да, во овој момент навистина не сум добил никакви понуди'', изјави 29-годишниот Снајдер и додаде:
,,Секој преоден рок се појавуваат гласини за мојата иднина, па се радувам кога ќе заврши преодниот рок затоа што тогаш сите престануваат да зборуваат за мојата иднина. Задоволен сум во Галатасарај, посебно ги сакам нашите навивачи и во моментов не размислувам за заминување'', порача Весли Снајдер.
не збори глупости бе каква потрошена роба.Не неИстрошена роба е веќе, и многу често се повредува..
Пред 2 сезони чим не дојде нема никад
Да се пријавам јас, двајцата не чинат!Така така,Снајдер не бил потрошена роба,имал уште две сезони,ама некој коа ќе спомнеше за Бејнс очите му ги вадевте.