Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

BcBTKx-IgAACFeo.jpg:large

држ

Њет,се мислам помеѓу велбек или јанг:unsure:

Стајте му само капичка новогодишна божиќна.
Ќе пишиш ли ти един озбилен пост на ваа тема? :D
--- надополнето: 22 декември 2013 во 00:17 ---
У пм и повреди и се. :mad:

Ај од друга страна, Руни ќе игра шпиц, Кагава зад него. Ама ако изгубиме и еден од овие 2ца, ќе се простуваме од ЛШ дефинитивно.

Друга опција е Велбек да распали. Знам, има посебен подфорум за хумор. :icon_mrgr:

Aко даде и наредната слободно ставајте ме у потпис. :D

Еве пројде и МОТД, за дајвот на Јанузај 483924832 репетиции а за отворените ѓонови што ги имаше во изобилие од копачиве, ни збор.:facepalm:

Абе а Шинџи каде се изгуби пак? Ваљда не се прејадел до толку, 1 месец да не може фудбал да игра :D

А овој Бутнер кое пиче испадна, гледа дека е дрво, наместо да работи на дефанзивата и позиционирањето како што правеа периодов Клеверли, Велбек, Валенсија, ќе си одел во Рома или Џенова :pos: Велбек почна да дава голови со лева, Валенсија да нафрла со лева, Евра да дава голови со десна, овој ај чао. Океј друже али со тоа што сам си потегнуваш трансфер само докаже дека го немаш факторот за играч на Манчестер Јунајтед. Не дека некогаш ќе станеше прв избор лев бек меѓутоа можеше да добива поголем број на натпревари во нозете како бек така и крило. Чим Мојс ни крило не го става, бог зна на тренинг како се плетка со топката.

на сите овие што имаат проблем со формата би им пуштила видеа од Флечер, кога успеа од клошар да стане главна алка во средина и еве најново да победи таква гнасна болест, сите можат барем мал дел од нивните слабости да ги надминат. Убаво вика дечкото, кога си во тим како Манчестер Јунајтед, со нокти ќе гребеш и копаш само за да останеш таму, најлесно е да се откажеш.

А шутот на Џоунс со лева од 25 метри?:D
А влегувањето на Тони внатре од крило?:D

Еј, гледам работи што никад никад порано не сум ги видел во тимот.
- Тони нафрла со лева, Евра дава голови со десна, Велблек дава голови со лева...

Мојсо, шта си урадио?

@unitedwestand, радува играта, пред резултатите.

Многу ми е криво што Де Геа прими гол, се виде колку се изнервира ради заспаниот Бутнер.

Ја се мислам помеѓу овие
That's just wrong
smile.jpg

Happy man
206F40E959874432AC53FCCCBE02900C.ashx

Magnum
David-de-Gea1_2893842.jpg

Superman
david-de-gea-save-620x299.jpg
WtF man
david-de-gea_52775_wide.jpg
Proud man
1.jpg

i
Rainman
tumblr_my2iiwZWqB1rjev45o1_1280.jpg

А шутот на Џоунс со лева од 25 метри?:D
А влегувањето на Тони внатре од крило?:D

Еј, гледам работи што никад никад порано не сум ги видел во тимот.
- Тони нафрла со лева, Евра дава голови со десна, Велблек дава голови со лева...

Мојсо, шта си урадио?

@unitedwestand, радува играта, пред резултатите.

Многу ми е криво што Де Геа прими гол, се виде колку се изнервира ради заспаниот Бутнер.
Моментот беше еванс и смолинг креваат рака за офсајт и коа го видоа батнер останат почињаат шпринт и баш го приметив смолинг трчајки му се дере на батнер и мафта со раката ама онака жустро... Баш штета за дегеа но и за тимот што прими шупачки гол .. Јбг се дешава , ама батнер имаше шанса да се попраи , да даде гол ама се засра....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Моментот беше еванс и смолинг креваат рака за офсајт и коа го видоа батнер останат почињаат шпринт и баш го приметив смолинг трчајки му се дере на батнер и мафта со раката ама онака жустро... Баш штета за дегеа но и за тимот што прими шупачки гол .. Јбг се дешава , ама батнер имаше шанса да се попраи , да даде гол ама се засра....

Sent from my iPhone using Tapatalk

И ја го приметив тоа, кога го дадоа аголот од зад голот. Јебига.

па извежбана им е стапицата и сега се најде парти пупер. Кога го вежбаат тоа на тренинг, Бутнер сигурно за Инстаграм се слика.
Не само Де Геа, и Еванс и Смолинг се како Вида и Рио во најбољи дани со Џонс пред нив, позерот им заеба работа :)

МОра наредниве три да се тепаат,бруси ке пушти срце ваљда,канаринците се стари должници исто ко кокошките,па после да чекаме трансфери(се надевам нема да биде ко летоска:mad:)
1488146_10151894214672746_816845220_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom