Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Спуштете се на земја. 2 победи и добра игра против екипи што се борат за опстанок не се баш којзнае какво достигнување. На крај, многу ќе ни значат двата пораза дома за 3 дена...
До мечот со Челзи на 19ти Јануари имаме уште 4 натпревари и секој од нив е must-win до даска. Најтешкиот очекувам да биде оној во четврток.
И мора, МОРА да се донесе играч во Јануари. Да, прашање е дали ќе се снајде или не, но мора да пробаат. Средина составена од Клеверли и Џонс не може да донесе титула во никој случај. Од Флечер веќе не очекувам ништо повеќе, немаше среќа човекот и тоа е тоа, а беше страшен играч. Андерсон мислам дека сам треба да си побара трансфер. А Керик, за жал годините го газат веќе... дури и да не се повредува повеќе не очекувам да ги одигра сите натпревари до крај, посебно не на такво ниво како во последните 2 години.
Ех, што би дал за еден Гундоган во ваков момент...

Валенсија беше звер денеска. Исто како и целата сезона до сега.Страшен е кога ќе се залети едно 3000 Њутни сила има во него :D (вистина ова :D).
Смртоности се ЛАВ и Рафаел по десно.

Јунајтед, никој не се крева, знаеме дека се може да бидне ама ако продолжат вака, нема зошто да немаме надеж. Челзи не ни се вратија нас на три бода еднаш од 15? Мојс сеа за сеа покажа дека брзо учи, нема веќе смешни замени, нема утнати тактики, да се надеваме дека ќе биде така и во иднина.

A тоа ви е исто како да паднете од 30 метра висина на грб (или стомак), па видете сеа :D

а да и кога конкурентиве ќе фатат да редат вака победи ако им се повредени 5 стандардни да ми пишете. ;) Е само Венгер до негде мислам дека би можел да вади максимум во такви ситуации.

Руни го вратија назад, и Велбек почна голови да дава, Јанг почна голови да дава, Клеверли се подобри и постигна гол... Шта речи коју поруку послати, работава.
Прашањето за Руни е зашто не би се вратил поназад, кога евидентно е дека така тимот функционира многу подобро. Или зашто еве после дебаклите од Сити и Ливерпул(дебакл е, без шут на гол цела утакмица), не му текна на Мојс такво нешто?

Солидни Клеверли и Велбек последните неколку утакмици што е така, така е. Наредниве 2 во гости се must win, доволно искиксавме во гости сезонава, а Тотенхем и Свонси дома би требало да ги добиеме. Така да пред утакмицата со Челзи очекувам да бидеме на 2-3 бода до нив, а и со здрави Ван Перси и Керик, но и Велбек во ваква форма, одиме во поход. :D

Јунајтед, никој не се крева, знаеме дека се може да бидне ама ако продолжат вака, нема зошто да немаме надеж. Челзи не ни се вратија нас на три бода еднаш од 15? Мојс сеа за сеа покажа дека брзо учи, нема веќе смешни замени, нема утнати тактики, да се надеваме дека ќе биде така и во иднина.

Да, ама тоа трае се на се последниве 2 утакмици, или ај и таа против Њукасл да ја спомнам каде што стварно немавме среќа и не ни досудија пенал на 0:0.
Јас стојам позади Мојс, ама факт е дека мора да се купува и дека овие 2 победи се и под минималата што се очекува од Јунајтед. Ако не се победи на наредните 4, џабе ќе биде. До натпреварот со Челзи можно е и 4-ти да бидеме, исто како што е можно и 4-тото место да ни бега двоцифрен број на поени. Никогаш не ја изгубив надежта дури и за титула, ама веќе не смееме да си дозволиме никаков кикс на домашен терен, па и на гостински, посебно не со екипи како Кардиф, ВБА, Хул итн.
Ситуацијата е алармантна и не треба да се спие на прикажаното од последниве 2 натпревари. :)

ама и Сколс од таа позиција си прцаше голчиња, смешни му се на Руни изговорите кога се лути за такви работи. Она е најубавата позиција за еден фудбалер барем според мене, 80 посто од времето си вклучен во играта, не знам, не сфаќам...

Иначе тој новинарот против Стоук што ја испеа единаеската е баниран од Керингтон. Исто така еден новинар од ББЦ вика дека на 1 јануари ќе сме понуделе триесет милиони за Коке, ќе видиме колку е вистина ова.
Многу нерезонска шпекулација е таа и јас ја видов, зошто би пратиле понуда од 30 милиони фунти кога клаузулата му е 16. Па и да не пробаме да го купиме преку клаузула многу е лошо да понудиме дупло за да ја избегнеме клаузулата.

Тој истиот викаше и дека ќе ги земеме Бејнс, Рибеиро и Снајдер сега во јануари. Баш ќе видиме колку е точен.

Од тие што не поврзуват сметам дека Рибеиро е најреална опција за зимава, или Ерера (незнам до каде стигнаа со него). Не ми се верува баш Коке да се откаже од играње ЛШ, за летоска ми е пореална опција тој. Лично мене Гундоган ми е фаворит за таа позиција но шансите да се откаже БВБ од него веројатно се мали, со оглед на тоа дека лани им беше главен креатор на играта а годинава без него се далеку понекреативни и со оглед на тоа дека на лето ќе останат без Лева па не ми се верува за толку краток период да се откажат од 2та главни играчи.

Од тие што не поврзуват сметам дека Рибеиро е најреална опција за зимава, или Ерера (незнам до каде стигнаа со него). Не ми се верува баш Коке да се откаже од играње ЛШ, за летоска ми е пореална опција тој. Лично мене Гундоган ми е фаворит за таа позиција но шансите да се откаже БВБ од него веројатно се мали, со оглед на тоа дека лани им беше главен креатор на играта а годинава без него се далеку понекреативни и со оглед на тоа дека на лето ќе останат без Лева па не ми се верува за толку краток период да се откажат од 2та главни играчи.
А со нас каде ќе игра:confused:?е дојде време Атл Мадрид да го мерите со Јунајтед.Ако се плати добро ќе дојде и те како.

А со нас каде ќе игра:confused:?е дојде време Атл Мадрид да го мерите со Јунајтед.Ако се плати добро ќе дојде и те како.

Неможе да игра во ЛШ ОВАА сезона.. Тоа веројатно сакаше да го каже

А овој Бутнер кое пиче испадна, гледа дека е дрво, наместо да работи на дефанзивата и позиционирањето како што правеа периодов Клеверли, Велбек, Валенсија, ќе си одел во Рома или Џенова :pos: Велбек почна да дава голови со лева, Валенсија да нафрла со лева, Евра да дава голови со десна, овој ај чао. Океј друже али со тоа што сам си потегнуваш трансфер само докажуваш дека го немаш факторот за играч на Манчестер Јунајтед. Не дека некогаш ќе станеше прв избор лев бек меѓутоа можеше да добива поголем број на натпревари во нозете како бек така и крило. Чим Мојс ни крило не го става, бог зна на тренинг како се плетка со топката.

на сите овие што имаат проблем со формата би им пуштила видеа од Флечер, кога успеа од клошар да стане главна алка во средина и еве најново да победи таква гнасна болест, сите можат барем мал дел од нивните слабости да ги надминат. Убаво вика дечкото, кога си во тим како Манчестер Јунајтед, со нокти ќе гребеш и копаш само за да останеш таму, најлесно е да се откажеш.

А овој Бутнер кое пиче испадна, гледа дека е дрво, наместо да работи на дефанзивата и позиционирањето како што правеа периодов Клеверли, Велбек, Валенсија, ќе си одел во Рома или Џенова :pos: Велбек почна да дава голови со лева, Валенсија да нафрла со лева, Евра да дава голови со десна, овој ај чао. Океј друже али со тоа што сам си потегнуваш трансфер само докажуваш дека го немаш факторот за играч на Манчестер Јунајтед. Не дека некогаш ќе станеше прв избор лев бек меѓутоа можеше да добива поголем број на натпревари во нозете како бек така и крило. Чим Мојс ни крило не го става, бог зна на тренинг како се плетка со топката.

на сите овие што имаат проблем со формата би им пуштила видеа од Флечер, кога успеа од клошар да стане главна алка во средина и еве најново да победи таква гнасна болест, сите можат барем мал дел од нивните слабости да ги надминат. Убаво вика дечкото, кога си во тим како Манчестер Јунајтед, со нокти ќе гребеш и копаш само за да останеш таму, најлесно е да се откажеш.

Е стварно си педер ,сеа ке ме тераш да мењам аватар:(

Е стварно си педер ,сеа ке ме тераш да мењам аватар:(
BcBTKx-IgAACFeo.jpg:large

држ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom