Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Денот кога ти ќе бидеш задоволен, ќе го прогласам за неработен.

Андерсон :pos::pos:

ако сме реални, ваков леверкузен ако игра премиер лига ќе биде убедливо последен ... ја незнам како уопште некој ги пуштил да се брукаат не за друго и германскиот фудбал со вакви резултати го брукаат !!!

Oh shit!
HugoLloris_24_532x_1539578a.jpg

Фантастична игра прикажавме вечерва, колку моќно делувавме :cuc: . Нека ни е честито пласман во накуат фаза и повеќе вакви натправари да гледаме од сега па натаму сезонава.

А последните 15тина минути составот ни беше... Нани напаѓач. :ROFLMAO:

:pos:
Evil Kagawa
Even play-a-making of Kagawa no able make Anderson score goal!
I only genius, no god!
Putting your Football Manager achievements on your CV
Evans, Nani, Valencia and Smalling score in the same match
Clearly a result of the new FM14 patch today, match engine still isn't fixed evidently

Не знам, сезонава сме најчудна екипа, едноставно не знае човек што да очекува од меч во меч. Ама во ЛШ сеа за сеа изигравме супер на сите утакмици, а реално немаме воопшто лесна група. :) Денеска нема муабет, едноставно перверзии. Петарда немавме пукнато оддамна мислам, таман за Нова Година дојде. :D Кагава е играчиште кога игра на негова позиција. :cuc: Гигс исто беше супер денеска, со одлична асистенција. Од Руни очекувано, нема што да се зборува. :)

Ама мора пички да испаднат бе, некни ми примаат гол во 92ра да изгубат поени, сеа кога ги имам да примат гол абер немаат. Педери!

Досадна беше утакмицава бе, што ви е :D

Хипија на крајот не се поздрави а? Once a loser, always a loser.

Се наполнивте пари на дупла победа, а? :D

Честито победа и пласман во 1/8 и незнам што е тешко вака нон стоп да играат.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom