Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ти се изразуваш шефовски демек ете водиме 3-0 ништо друго не е битно ама ти кога нешто ќе постнеш е најважна информација на свет. биг факинг дил ако дал гол со 2 изиграни за јунајтед е исто важен како и синот на Бекам кој е на проба !!!

Освен да критикуваш ништо друго незнаеш.Мора да имаш несреќен живот чим е таква работата..

Освен да критикуваш ништо друго незнаеш.Мора да имаш несреќен живот чим е таква работата..

уште еден парадокс хејтам хејтери !!!! сјајниот ти :vozbud: дојде да исправуваш криви дрини !!!

уште еден парадокс хејтам хејтери !!!! сјајниот ти :vozbud: дојде да исправуваш криви дрини !!!

Неам попаметна работа па ќе те хејтам хахахах кој вицови ги кажуеш бе,на се наоѓаш маани голем проблем имаш опрај се малце..

Како не доби црвен за ова? Нога можеше да му скрши, Ритер... Фелаини па со она штакине како им влезе, одма им ја зема. :pos:

Неам попаметна работа па ќе те хејтам хахахах кој вицови ги кажуеш бе,на се наоѓаш маани голем проблем имаш опрај се малце..

на кој сум наоѓал мани ? на велбек на кој му е зациментирана кариерата на клупа ? или нани кој има подеднакво добра кариера во јунајтед како и андерсон ама вас ви е мета на критика само андерсон !!!!

Немој вицови да кажуеш жити се,без разлика кој играч е и кога го пружил најдобриот меч ти ќе му најдеш маана зошто копачките му биле зелени.Пролистај си ги малце мислењата наназад па ќе видиш шо зборуам..

Гревови...
uYNy5jG.png

Ај ко жени не се карајте
Мечот добар ,второ полувреме досадно али сепак победа си е победа.
Се надевам ке бидат добро за наредните две Керик,Рафа,Еванс и Клеверли
Табелава е шо да ти кажам
Untitled.jpg

Немој вицови да кажуеш жити се,без разлика кој играч е и кога го пружил најдобриот меч ти ќе му најдеш маана зошто копачките му биле зелени.Пролистај си ги малце мислењата наназад па ќе видиш шо зборуам..

чим така најди ги тие постови .. како и да е секој треба да трпи критика ако не го прави она што треба вклучуваајќи го и мојс. критика и плукање се две различни работи пошто тука гледам на некој им одговара да ги спојуваат тие два поима во едно .

Одлични почетни 20 минути и прво полувреме, инаку Рафа можно е да паузира 3-6 недели, истата повреда ја имав и јас пред 4 недели и морав да одморам 3.Е сега ја тогаш неможев да стапнам на ногата не па да одам и плус ми отече одма, ама па ја не направив 360 степени со зглобот.Да се надеваме на најдоброто. :)

Кога покажуваме милост, ке не шутираат и ке не газат. Дај наполниги 5 гола и крај.
Значи без креативец тешко (Керик или Клевз), не дека беа лоши Фелаини и Џонс али не иде со тие двајца.
Прво пол. докажавме кој сме и кој е вистинскиот Јунајтед!
Важни 3 бода и продолжуваме во форма (y)

Вида + Џонс + Фелаини = Бермудски трокут ! Пиле не пропеа во тој дел од теренот што они го покриваа. Посебно за пофалба е дефанзивата на капитенот - цело време му дишеше во врат на Берба и не му даде да го види голот. (y)

Јанузај прераснува во права напаст :гик:! Од такт ги извади дефанзивците на Фулам и не ме чуди фрустрацијата на Ритер што на крај кулминираше со шут .. :icon_lol:

Пу пу пу да не ги урочам, нека продолжат само така и нека билдаат полека серија.. Во првото полу-време кога играа поангажирано, ептен убаво за око делуваше конекцијата меѓу крилата и шпицовите. И многу ми е мило тоа што ако САФ не не' послуша, тогаш Мојс прогледна и го закова Велбек на клупа и за НГ ќе му купи еден пакет маст за хемороиди. Срце ми се кинеше да гледам како ништожникот се глупира по терен, а Шинџи киснеше. Подобро е сега ..

ПС - Се надевам дека со Рафа и Еванс е се ОК и Клевз не ослепе на цело. Шу му бидна у пм !? :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom