Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на клевз мислам дека му се слоши, рафаел незнам дали запримери стапалото му направи 360ка .. се надевам дека се добро и двајцата !!! едино незнам зашто излезе еванс !!!Се надевам чисто за превенција се замениве, не заради повреди
Кагава лево крило отиде, Јанузај десно а Тони десен бек. Некогаш и Фелаини оди понапред а Руни се враќа поназад.Смолинг игра стопер место Еванс а Тони игра бек место Рафаел, како што приметив (?! ај запазете дали е така) тактичка е изменава и затоа и Кагава го внесе место Еванс, зошто Фабио го нема на клупа а Еванс по потреба е лев бек.
Пауел со гол за Виган против Хадерсфилд.
парадокс нели шефе, ама тоа е тинеџер најде тука да ми кажува што треба да пишувам на отворен форум !!!Ја промаши темата, водиме 0 - 3 и тебе ова ти е интересно.
Споредбава, Беговиќ многу ни е битен нас, на позајмица ни е во Стоук нели?парадокс нели шефе, ама тоа е тинеџер најде тука да ми кажува што треба да пишувам на отворен форум !!!
парадокс нели шефе, ама тоа е тинеџер најде тука да ми кажува што треба да пишувам на отворен форум !!!
Споредбава, Беговиќ многу ни е битен нас, на позајмица ни е во Стоук нели?
независно дали е наш или не е наш играч , игра во премиер лига и моментално конкурент на јунајтед за средина на табела а и ретко кој видел во премиер лига таков гол. а и пауел е многу битен за нас моментално , што не значи дека утре и беговиќ нема да брани за јунајтед !!!!
Спринтов на Јанузај беше...![]()