Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Keep calm and "Results will come!"
за да има резултати треба да видиме подобрување, ноооо нели идеме од лошо кон бетер. али арно викаш 2 шута кон гол и едвај поминато пола терен второ полувреме не е лошо против шахтјор , екипа која лани си ги шитна сите добри фудбалери, и моментално има иста вредност како фк вардар.
Супер резултат нормално,дојде време да се радувамо на бод со Шахтијор,бравос,се гледа има напредок
И со Базел се радувавме на бодСупер резултат нормално,дојде време да се радувамо на бод со Шахтијор,бравос,се гледа има напредок
Може бе,ама со ваков пристап и игра,не гледам простор за тоа,со играта шти ја прикажувамо,се подлабоко тонемо ли тонемо.И со Базел се радувавме на бод
Може да ги оставиме предрасудите за крај на сезона или еве на полу сезона ?
Ете така да си ми здрав и жив,не е проблем резултавов,ама играва човече,и потезиве од клупа,немам коментар.Мене не ме разочарува толку резултатов, колку потезиве на стручњациве од клупа. Се гледа оти сите со ред ги гледале утакмиците на САФ на тв. Само шо тешко им оди со избирањето на прав тајминг за прав потег!