Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Браво браво,посебно едно големо браво до Мојс,епа дечко со змениве ја изгуби мојата доверба,значи свака час.

Keep calm and "Results will come!"

за да има резултати треба да видиме подобрување, ноооо нели идеме од лошо кон бетер. али арно викаш 2 шута кон гол и едвај поминато пола терен второ полувреме не е лошо против шахтјор , екипа која лани си ги шитна сите добри фудбалери, и моментално има иста вредност како фк вардар.

него што лаем ја,сеа ќе се јави некој и ќе каже дека е задволен со бод,и дека ова е очекуван резултат:tapp:.

за да има резултати треба да видиме подобрување, ноооо нели идеме од лошо кон бетер. али арно викаш 2 шута кон гол и едвај поминато пола терен второ полувреме не е лошо против шахтјор , екипа која лани си ги шитна сите добри фудбалери, и моментално има иста вредност како фк вардар.

Ги продаде најдобрите и ги замени со потполно исти квалитетни играчи

Не претерувајте резултатот и не е така лош, за играта се слагам и а тапа измени напраи Мојс али 4 бода од првите два натпревари би прифатил па и Сер Алекс да беше на клупа...Не требаше само Леверкузен гол да даде е тоа не ни одеше во прилог.

Не покажавме карактер тоа е.

Шала на страна но не превземањето на ништо по примениот гол и правење измена во 92 за задржавање време кога треба да се брка резултат дефинитвно не се одлики на Јунајтед. Евра, Рио, Видиќ, Гигс, Руни...потсетете го малиот дека не е повеќе на Евертон менаџер.

Сепак и бод на ова ладно гостување не е толку лошо и така има да се игра уште доста. Во 2011 кога игравме финале ако се сеќавам добро со 2 победи поминавме група :icon_lol:

Супер резултат нормално,дојде време да се радувамо на бод со Шахтијор,бравос,се гледа има напредок

Супер резултат нормално,дојде време да се радувамо на бод со Шахтијор,бравос,се гледа има напредок

Да бе, ете, сите се радуваат. Не гледам никој да се радува, само бладате.

И со Базел се радувавме на бод :icon_lol:

Може да ги оставиме предрасудите за крај на сезона или еве на полу сезона ?

И со Базел се радувавме на бод :icon_lol:

Може да ги оставиме предрасудите за крај на сезона или еве на полу сезона ?
Може бе,ама со ваков пристап и игра,не гледам простор за тоа,со играта шти ја прикажувамо,се подлабоко тонемо ли тонемо.

Мене не ме разочарува толку резултатов, колку потезиве на стручњациве од клупа. Се гледа оти сите со ред ги гледале утакмиците на САФ на тв. Само шо тешко им оди со избирањето на прав тајминг за прав потег!

Мене не ме разочарува толку резултатов, колку потезиве на стручњациве од клупа. Се гледа оти сите со ред ги гледале утакмиците на САФ на тв. Само шо тешко им оди со избирањето на прав тајминг за прав потег!
Ете така да си ми здрав и жив,не е проблем резултавов,ама играва човече,и потезиве од клупа,немам коментар.

Koга последен пат направивме акција по која дадовме гол?

Тоа е прашањето што треба да си го постави стручниот ни штаб...
Дадовме гол по невиден кикс на Шахтјор...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom