Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мора да играме со тројца во средина со Керик, Фели и Клевз, порано така немавме проблем во средината кога бевме со Сколс, Керик/Флечер, Парк. Утакмицата против Милан кога Парк му се залепи на Пирло како сијамски близнак и од старт го умртвивме Милан треба да се стави во фудбалските учебници, секогаш ја спомнувам утакмицава за пример за школско решавање на проблем.

Керик не ми штима во комбинацијава. Според мене најслабо ги изврши тактичките задачи полувремево. Играч на негова позиција треба да е агресивен и да ги превзема џуџињата што ќе му избегаат на Фелаини. Тој покрива зона и се повлекува наназад, па неколку пати Видиќ требаше со расчистување да намалува тензии. Џонс би бил многу подобар избор на таа позиција, Нани би бил многу подобро крило од Валенсија во ваква формација. При ваков избор на играчи, дупка ќе има само на лево крило која Руни одлично би ја пополнил доколку сака, ама...

И во второ ке го браниме водството... среќа што овие сега за сега се неконкретни...

Имаше елементи за пенал, среќа не свирна...

Ако сакате реално,Велбек и сам не знае како даде гол,ама важно е дека си водимо.

Ова е стандардна досадна Ман Утд утакмица на гости во ЛШ каде им оставаме место кај шо не ги бива, јас не ни очекувам повеќе.

Да ти ибам ацестримот додека да го апдејтирам почна второ полувреме.
Велбек даде гол а ,ке истури некој снег утре гарант

Зошто бе нема фан клуб на Манчестер Сити да ги понервирам малку???

:)
имаш подоле на подфорумов бе, овие од Милан и Ливерпул се забављаат некад коа им е досадно :)

Судијава е толку импресиониран од косата на Фелаини, што не приметува ни кој го направил фаулот...

имаш подоле на подфорумов бе, овие од Милан и Ливерпул се забављаат некад коа им е досадно :)

Сега ми текна, скаран ти сум, ме имаш банирано од фан клубот на Милан, нема клуб што го мразам повеќе, а материјал за дупење оваа година колку сакаш...

:icon_mrgr:

Леле Баерн им ја сокри топката на овие гревчињата...

Сега ми текна, скаран ти сум, ме имаш банирано од фан клубот на Милан, нема клуб што го мразам повеќе, а материјал за дупење оваа година колку сакаш...

:icon_mrgr:

Леле Баерн им ја сокри топката на овие гревчињата...
хах не сум била јас тоа, знам дека имаше поплаки за тебе ама јас го неам повлечено чкрапалото :D

лудница ни се комшииве, еднаш во три години не успеаа да не се изрезилат на сите тие пари.

Браво бе браво, ај изгубете сега! Терај си Мојс со тие твоите глупи измени терај си...става 40 годишен играч да трча со 25 годишни бразилци....:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom