Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не е баш најсјајна играта ама резлутатот е добар сега за сега, ни фали Клеверли на средината.

Одбраната тиња баш денес најдоа да потфрлат (n)

ДЕНИИИ СИНЕЕ !!!!!!
Како не влезе таа на Дени леее му еам гадниот Лопез ццц, ајде уште еден и доста е :vozbud:

Жустро е....

Валенсија добро би дошол да смириме малце......а Андерсон е џокерот за олд трафорд :)))

Само да се консолидираме во одбраната и....повеќе, повеќе шутови... Рунка да опали една весела...можеме уште еден да им згнетиме...

Џонс аут - Клевз ин, не е ова Евертон. Друго смена на позициите на Кагава и Руни, а Евра нека не изиграва CB дека да не беше Велбек ќе примевме некој гол од таа страна.

Ни ја зедоа средината... кога напаѓаат по крило, зјае празна опозитната страна...
Во 2 наврата ни прават акција за гол...

Лошо играме, не вади нападот...
Никогаш не сум го видел Ван Перси толку назад да игра под притисок...

Де Геа не знам како не ги научи тие нафрлените топки, кикса како луд...

Ако не се смени нешто во второ полувреме, ке бидам среќен ако не примиме уште еден гол...

Ај шо го изигра Велбек, го изигра, ама оти игра без ниедно крило? Како побогу ќе дајме гол? Или сака 1-1 да држи? Сме се заебале ако мислат така? :eek: Нашата игра е по крила и мора Валенсија да влези оти вака ништо не прајме...

Ај шо го изигра Велбек, го изигра, ама оти игра без ниедно крило? Како побогу ќе дајме гол? Или сака 1-1 да држи? Сме се заебале ако мислат така? :eek: Нашата игра е по крила и мора Валенсија да влези оти вака ништо не прајме...
Да влезе Валенсија место Кагава и онака јапонецот е слаб вечерва и така со Рафаел подобро ќе можат да го оневозможат Роналдо .

I highly doubt it !!! со оглед на тоа како игра цела сезона очекувам натпреваров да биде 11vs10 !!!
ГРЕВ ГРЕВ ГРЕВ ГРЕВ!
--- надополнето: 13 февруари 2013 во 21:49 ---
Пу пу не се важи , веќе пишав дека сакам да игра 90 минути на двете против реал ... чисто онака за да ви скрати едно 20 години живот !!!!
НАЈГРЕВ НАЈГРЕВ НАЈГРЕВ НАЈГРЕВ!!!!

Пу маме му ебам, можевме да си се вратиме со 3 бода...

Ауу аууу, колку ме накурчи судијата на крајот, толку не ме накурчија бедните грешки и промашаите на в.Перси. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom