Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Едно знам,после вчерашнава контра на Роналдо и компанија,шо сум сигурен дека Ферги ја гледал...Валенсија играт среда,дефинитивно :)
И јас мислам како тебе, а од кај вас кој би требало да играт во среда?

Aко не се десит некое чудо,па Касиљас да застанит на гол.....
Лопез-Арбелоа,Рамос,Пепе,Есиен- Кедира,Алонсо,Ди Марија,Роналдо,Озил- Бензема

Мада знаејки го Мурињо,ништо чудно да излезит и со Варан место Есиен,и Коентрао место Арбело...па да е Рамос десен бек,а Коентрао лев...Овие двајца стопери. Кедира и Алонсо 100 % се сигурни тие.....Роналдо и Бензема исто според мене....и Озил исто така.Сега можно е наместо Ди марија да играт Модриќ ,и да бидит плеј мејкер,а Озил десно крило(мада знаејкид ека Модриќ изигра 90 мин,мн тешко оваа ситуација).....или Есиен наместо Ди Марија......па Есиен-Кедира-Алонсо во линија,со тројца во средина....,иако мислам дека во зависнот од резултато,ако го добиеме првиов,оваа варијанта ќе се чуват за реваншот.Се на се.....Ростерот за прв тим е сведен на 13 души,овие горе споменативе :)

Мурињо: “[This time] I want to win and he wants to win. But I believe the loser, in the middle of being a bit sad, will have a little bit of space to feel a little bit happy because their friend has won.”

(y)

Рафаел е најдобар бек во пл. А Џонс најак играч.
За рвп сум кажал, класа.
За Рафаел да не претеруваме, Џонс е веројатно идниот Видич на Ман.Утд ако не го уништи Ферги со тоа што ќе го игра ДМЦ и РВП да Класа е!

За Рафаел да не претеруваме, Џонс е веројатно идниот Видич на Ман.Утд ако не го уништи Ферги со тоа што ќе го игра ДМЦ и РВП да Класа е!
Факт е дека Рафа е најдобар десен бек оваа сезона во лигата во право е манс и исто така и за Џонс не се согласувам со тебе мислам дека повеќе му одговора позицијата деструктивец.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Во фан клубот на Реал велат дека Роналдо можел да даде гол од слободен удар затоа што Де Геа бил месечар. :tapp:
Даo_O дечките малу да пратеа пл,ќе знаеа дека де геа е мајстор за ударите надвор од 16 метра,дека слабост му беа нафрлените топке,ама тоа е,колку да се лупне нешто.

Ај бе ако не ги знаете кој од нив кога се заебава не туку слетувајте ко падобрани

Добро шефице, затоа си ти тука да ни кажеш.

Глејте да дискутирате во темата за ЛШ ако веќе сакате да почнете рчка, вака само пријави се трупаат и настануваат недоразбирања

Во фан клубот на Реал велат дека Роналдо можел да даде гол од слободен удар затоа што Де Геа бил месечар. :tapp:
не е овде место за тој муабет, ама он може е месечар у игра ко голот со свонси или кои беа тие, а за слободни е мајстор :)

За во среда, мислам дека ќе излезе со најдобриот напаѓачки состав, што го игра воопшто, со стандардна 11ка (Ако изненади и Касиљас да застане), иначе според мене, иде со - Арбелоа Варан/Рамос Пепе Коентрао (После одличната партија на Варан можно е да стартува, со тоа што Рамос десен.) Друго стандард со Чаби, кедира, озил, роналдо, ди марија и едно теле :D Бензема :D

За во среда, мислам дека ќе излезе со најдобриот напаѓачки состав, што го игра воопшто, со стандардна 11ка (Ако изненади и Касиљас да застане), иначе според мене, иде со - Арбелоа Варан/Рамос Пепе Коентрао (После одличната партија на Варан можно е да стартува, со тоа што Рамос десен.) Друго стандард со Чаби, кедира, озил, роналдо, ди марија и едно теле :D Бензема :D

Касиљас стави вчера слика од палецот, целиот е модрожолт дури до зглобот од траумата, нека брани ако сака, солзи на очи ќе му идат со секој упатен шут на гол кога ќе треба да одбрани :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom