Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Викиш со лева нема? :icon_mrgr:
Aбе јас и со десна промашавум, ама на најјакио напаѓач уф свето да му биде изговор "ее со десна беше, јас левачар сум" срамотај. :D

busbyjevebebe_afp.jpg

Aбе јас и со десна промашавум, ама на најјакио напаѓач уф свето да му биде изговор "ее со десна беше, јас левачар сум" срамотај. :D
Точно. Да погодавише и ти ќе беше најакио напаѓач на свето (друштвото) :D

Да не рушам позитивна атмосфера во фан клубов, но Џонс најверојатно се повреди бидејќи со докторот дирекно накај соблекувална замина откако беше заменет...штета стварно можеше да врши работа против реал, да се надеваме дека не е сериозно

Ова со Велбек гледам на заебанција го терате а :) Јас мислам дека има доста големи шанси да стартува.Ама сериозно ова.Ќе видиме...

Инаку според мене составот комплетен би бил:

Де Геа,Евра,Рио,Видиќ,Рафаел - Одбраната ќе биди оваа, се друго би било изненадување.Евентуално Еванс би можел да влета, ама мислам дека ќе се оди на искуство.

Валенсија,Керик,Клеверли,Велбек,
Руни -Средината оваа според мене.Средина можи Џонс да влета како замена за Керик,Клеверли ама според мене е непотребно бидејќи двајцава би требало да се справат со средината на Реал.Крилата Валенсија и Велбек, затоа што се единствените крила во моментов кои можат да играат дефанзива по бекови, таму каде што Реал ќе пробува да пробие.Кагава не го очекувам во среда.Можи евентуално дома да игра ако треба да се брка резултат.

ван Перси - За ова мислам дека никој нема дилеми, ќе игра човеков без разлика на резултат од почеток до крај.Чичарито би влегол евентуално при повреда на РВП или Руни, или после 70 мин ако немаме сеуште постигнато гол(шо неверувам дека толку долго ќе издржат:D).

Глори Јунајтед, со среќа и напред кон 4та!

Јас со Реал очекувам овие да играат: Де Геа,Евра,Рио,Видиќ,Рафаел,Нани/Валенсија,Клеверли,Керик, Кагава/Велбек ,Руни и Ван Перси.

Десно да не е Рафаел, десната страна офанзивно ќе е мртва.

Да гледаш в среда здравје господ!:) Јас мислам дека баш в среда Валенсија (заедно со Рафаел по таа десна страна) ќе распали.Одамна не изиграл брилијантно, а и знаеме кои се залагањата на Роналдо во дефанзива токму по таа нивна лева страна. Коентрао или кој и да игра таму ќе незнае по кој побрзо да трча.Mark my words!;)

Ова со Велбек гледам на заебанција го терате а :) Јас мислам дека има доста големи шанси да стартува.Ама сериозно ова.Ќе видиме...

!

Ја сум мртов озбилен.. Велбек сигурно игра :)

“I was going to make about seven changes but when I got the result, I felt this was a more important game for us because it could give us a comfortable lead. We can make changes later on in the season. It is realistic; we knew that if we got a good result today then we’d be in a positive position."

Еве ја причината за поставата изведена денеска, за која некои од вас се чудеа зошто толку првотимци во неа.Планот според мене на Ферги му е денешнава и утакмицата во среда да се изиграат со 100% снага, а потоа наредниот викенд следува FA kup и тоа дома со Рединг. Тука ќе се одмараат првотимците.... Како што рече: "We can make changes later on in the season"

Одличен стратег! Перфекциониста! За разлика од него некои понеискусни и наивни менаџери немаше да направат ваков потег. Чисто злато е човеков:)

Абе, кај се Фелаини, Јагиелка и Бејнс што ги баравте баш после првата утакмица и поразот на Гудисон Парк? Уште се јаки? Мислев уште на полувреме да го пишам ова, си реков заеби, после утакмица ми се приспа и еве.

Едно знам,после вчерашнава контра на Роналдо и компанија,шо сум сигурен дека Ферги ја гледал...Валенсија играт среда,дефинитивно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom