Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Денес тотално ги надигравме Евертон можеше и со повеќе голови ама и вака е добро, играч на натправарот според мене беше Рафаел го имаше насекаде на теренот иначе и другите изиграа на ниво. Станува топло на врвот температурата е +12 и се очекува уште да се зголемува.:)

Фантастична победа, ова беше најдобриот меч на Јунајтед сезонава без сомнение. Во секој поглед бевме одлично почнувајќи од Де Геа и одбраната па до нападот. Немаше играч што играше лошо, Валенсија беше одличен денес, добро покриваше позади и солиден напред вака нека продолжи. Рафа, Видиќ, Еванс, Евра и Џонс. :cuc:Не можам да издвојам кој беше најдобар а за нападот исто. Во секој поглед одлични, имаше што да види Мурињо.

Да се најде одма ХД од знамето.

Бебе со гол за победа за Рио Аве во гости против Академика. :D

ryan-giggs-manchester-united-everton-goal.gif

robin-van-persie-manchester-united-everton-goal.gif

Комшики.

531754_606127442736373_2009758225_n.jpg

И така, еве ја првата половина од табелата после ова коло ...
405659_471799736202525_612217691_n.jpg

Роналдо и Фалкао ќе ги купеле комшиине од под нас :pos:
Ни Гигс на млади години не ги спасува нив :P

Одлична победа шо да биди фазла???
Нека го излапаат сеа, ко знаат да не олцнуваат кога станува збор за титула. :icon_mrgr:

Рафаел кое играчишЧе е ! :cuc:

Валенсија дефинитивно не ја заслужува 7та, преголем залак е за него!

И денес освен што правеше спаринг со поедини играчи на Евертон, другото му беше хаотично, трчање ко коњ без никаква идеја...

Денеска изигравме фантастично,ги надмудривме Евертон во секоја позиција на Теренот.Де Геа одличен со 2 прекрасни интервенции,Видич одличен не дозволи топка да помине покрај него.Рафаел дефинитивно со Керик и Ван Перси нашите најдобри играчи сезонава,го има насекаде и напред и назад,фантастична негова партија.Евра добро покриваше и задоволен сум и од него.Еванс и тој исто така беше добар,дури имаше шанса да постигне гол ама добро одбрани Хауард за потоа Јелавич да спаси.Џонс фантастичен,апсолутно заслужува да добие шанса против Реал дали како стартер или резерва...Клеверли,ауу каков шут имаше апсолутно новиот Сколс.Валенсија конечно да изигре добро,задоволен сум и од него.Гигс ЛЕГЕНДА.На 21 сезона по ред човекот дава барем по 1 гол,тоа е стварно неверојатно,колку добро шутираше кога го постигна голот.Добар беше и Руни.Ван Перси едноставно класа,Керик играше одлично од кога влезе во 55та минута мислам,Смолинг немаше многу време да се докаже.Мурињо дојде во правото време да го види нашиот тим,сигурно си помислил We are so Fucked хахах,одиме сега во Мадрид на победа.GGMU <3

BELIEVE!!

Валенсија денес не му даде на Бејнс да дише.

Викате Перси класа, а тоа што го промаши на стартот ни јас не го промашувам. :D Искрено, малце несигурен ми стои, ај ваљда голот од денес ќе му ја врати самодовербата. :)

Валенсија требит да жонглират да бидит како Роналду оној португалецо па да му се признае сфетата бројка шо ја носи на грбо.

:cautious:

Викате Перси класа, а тоа што го промаши на стартот ни јас не го промашувам. :D Искрено, малце несигурен ми стои, ај ваљда голот од денес ќе му ја врати самодовербата. :)
Викиш со лева нема? :icon_mrgr:

Валенсија требит да жонглират да бидит како Роналду оној португалецо па да му се признае сфетата бројка шо ја носи на грбо.

:cautious:
Исто како што Робсон жонглирал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom