Тешко за левандовски,а за марио па ичч ,кај се видело добар германец да иде у др лига?озил и подолски не се германци а и не се мн. добри (за мене)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако Јунајтед го купи Левандовски, тогаш дефинитивно ја менува формацијата во дијамантот, и ги исфрла крилата. Што може да биде точно, бидејќи Фергусон лесно се откажува од Нани, Јанг е се повеќе на мета на критики, а Валенсија може да игра и централно како во Виган. Таа формација со засилена средина носи титули во Европа (клубовите од Милано, Челзи...), а Ферги го сака баш тоа. Така да, Левандовски и не е баш некоја невозможна опција.За што ви е Левандовски? Ако има една позиција каде нема потреба од нови играчи тоа е нападот. Точно е дека влето Манчестер го сакале ама после тоа го зедоа РвП. Како што читам на Дејли Фејл демек Левандовски сакал да оди таму, тоа си е во ред ама не мислам дека Фергусон по секоја цена ќе сака да го земе. Јасно за мене е само дека Левандовски ќе си оди.
 . Лани тимот имаше најкилер средина на боксинг деј кога он и Џонс играа заедно, типот дури и распали на два пати (КПР и Болтон мислам дека ги поздрави).off topic да си се пофалам
Гледам на кабелскава кај мене пуштиле и СК Приме, така да сега за викенди ама баш ич нема да се замарам. Ќе ги гледам сите првенства![]()
![]()
p.s. Уште ск3 и 4 фалат за фул пакет![]()

И кај нас е така, само што еуроспорт не дават бундеслига.. Друго се имам.off topic да си се пофалам
Гледам на кабелскава кај мене пуштиле и СК Приме, така да сега за викенди ама баш ич нема да се замарам. Ќе ги гледам сите првенства![]()
![]()

шо кабелска имаш?off topic да си се пофалам
![]()
На која си? Телекабел сум ја, немам видено (проверено).off topic да си се пофалам
![]()

шо кабелска имаш?
Кабелнет - ПрилепНа која си? Телекабел сум ја, немам видено (проверено).![]()