Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Тешко за левандовски,а за марио па ичч ,кај се видело добар германец да иде у др лига?озил и подолски не се германци а и не се мн. добри (за мене)

За што ви е Левандовски? Ако има една позиција каде нема потреба од нови играчи тоа е нападот. Точно е дека влето Манчестер го сакале ама после тоа го зедоа РвП. Како што читам на Дејли Фејл демек Левандовски сакал да оди таму, тоа си е во ред ама не мислам дека Фергусон по секоја цена ќе сака да го земе. Јасно за мене е само дека Левандовски ќе си оди.
Ако Јунајтед го купи Левандовски, тогаш дефинитивно ја менува формацијата во дијамантот, и ги исфрла крилата. Што може да биде точно, бидејќи Фергусон лесно се откажува од Нани, Јанг е се повеќе на мета на критики, а Валенсија може да игра и централно како во Виган. Таа формација со засилена средина носи титули во Европа (клубовите од Милано, Челзи...), а Ферги го сака баш тоа. Така да, Левандовски и не е баш некоја невозможна опција.

Не сум иван исцелител или милан тарот ама ноќеска ја сонував утакмицава со ридинг, 10 минута 0 - 2 андо со гол и една асистенција :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
off topic да си се пофалам :)
Гледам на кабелскава кај мене пуштиле и СК Приме, така да сега за викенди ама баш ич нема да се замарам. Ќе ги гледам сите првенства :pipi: (y) :rolleyes:

p.s. Уште ск3 и 4 фалат за фул пакет :D

Не го чепкајте Керик бре, elegance in motion е човекот. Чиниш не се поти, со два дреса ја тера сезоната :) . Лани тимот имаше најкилер средина на боксинг деј кога он и Џонс играа заедно, типот дури и распали на два пати (КПР и Болтон мислам дека ги поздрави).

Гледам на кабелскава кај мене пуштиле и СК Приме, така да сега за викенди ама баш ич нема да се замарам. Ќе ги гледам сите првенства :pipi: (y) :rolleyes:

пе'ер :cautious: :( :place:

И кај нас е така, само што еуроспорт не дават бундеслига.. Друго се имам. :D

шо кабелска имаш?

Гил го згреши судијата, кај комшиките го пратил. Кога ви викам зелка е...

На која си? Телекабел сум ја, немам видено (проверено). :)

4-2-3-1 формација, Руни лево, Јанг десно, Андерсон позади Перси. Флечер и Керик поназад, одбраната стандард.
Ова лесно може да е вечер на Андо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom