Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

vlcsnap-2012-10-07-18h56m41s115.png

Добро е добро пополека се поправаат и на табела и на терен,томче гол на месецот ,валенсија се врати др. недела и крис .(y)

Одлична утакмица.. Честито победа. пак без примен гол.. Им вративме за поразот од минатата сезона.
Иначе ве молам некој нека ми најде колку има истрчано Клеверли..

Велбек според мене денеска најслаб на терен.Имаше 2-3 шанси кои требаше да постигни гол,па и она со голманот го промарши цел гол.:facepalm:
Започна феноменално постигна неколку голови и после тоа како да "потпадна" под притисок/фрустрации бидејќи нема постигнато гол неколку натпревари.Премногу ужива слобода кај Фергусон како првотимец и затоа секој навивач/фан на Јунајтед е фрустриран што ги гледа циркусите од Велбек.Сеуште е млад има во него што да покаже,но се во свое време.

Рафаел :cuc:

Колку само делува зрело за разлика од минатата година.Не го остави на мира Бен Арфа,но и минатите утакмици изигра супер.Одличен е во дефанзива,но и во офанзива е добар постигна важен гол на Енфилд.:icon_mrgr:

А да прашам...кае Јанг? Обично тој е задолжен за ваквите голови :D

2v2jyag.gif

Честитики за победа без приман гол само така нека продолжат. Денеска изиграа одличен натпревар скоро сите изиграа топ само Велбек малку потфарли. Голот на Том беше феноменален на прв момент помислив во публика ќе оди таа топка ама на крај испадна гол колото. :)

Конечно една лесна победа, треба вакви повеќе да има :icon_lol:

Конечно една лесна победа, треба вакви повеќе да има :icon_lol:
Не свири пенал по влечењето на Евра над Сисе, чист гол на Сисе во 50 не досуди, после лесна победата, нормално, другарот Хауард ви ја олесни!

Не свири пенал по влечењето на Евра над Сисе, чист гол на Сисе во 50 не досуди, после лесна победата, нормално, другарот Хауард ви ја олесни!

Друже она влечење на дрес ни на улица нема да ти дадат пенал.

I Evans sekoj korner bese vlecen za dres ako gledame taka, koga padna golot na Evra Williamson za doma si go odnese :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom