Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Го менам аватарот и после 2 мин гледам IcoNic има ист како мојот.. Ако нели? :D

Samo IcoNic neka go svlece podole malce Clevz, koga go aploadiras avatarot, mozes da ja mestis slikata na kvadratceto :D
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 23:19 ---
I aj kazete koi nasi se povikani za reprezentacii.

Samo IcoNic neka go svlece podole malce Clevz, koga go aploadiras avatarot, mozes da ja mestis slikata na kvadratceto :D
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 23:19 ---
I aj kazete koi nasi se povikani za reprezentacii.

Фала што примети.. ја не ни приметив дека е така :D
Иначе за Англија повика се Руни, Велбек. клеверли и Керик мислам.. Евра гарант за Франција.. Нани за португалија.. Стандардните што се повикани.. освен ако не се повредени

значи од корни сме ко оси :)

Штом Евра почна да дава голови со глава, стварно сме ко оси.. :LOL:

И гледате што значи конкуренција, ко препороден игра Патрис по одличното деби на Битнер, ќе видите и Нани како ќе се стегне по враќањето на Јанг, полека само има време! :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Фала што примети.. ја не ни приметив дека е така :D
Иначе за Англија повика се Руни, Велбек. клеверли и Керик мислам.. Евра гарант за Франција.. Нани за португалија.. Стандардните што се повикани.. освен ако не се повредени

Sea mi tekna, Toni dobi direkten crven protiv Urugvaj so Ekvador, znaci nema da patuva onamu bogu iza ledza, sto e odlicna vest.

46253_430636356998511_225670630_n.jpg

А што е сега фркава со Песри?
Некој подобро да објасни?

Полека измина денов, а уште неможам да сфатам како успеа да промаши Велбек по грешката на Харпер.. :cautious:

Нема фрка, bad day at the office ... Секој го има.
Не не ова беше нешто посебно изнервиран беше од почеток на утакмица цело време имаше расправии со противниците кој знае какво минато имат.

Не не ова беше нешто посебно изнервиран беше од почеток на утакмица цело време имаше расправии со противниците кој знае какво минато имат.

Вајда уште го држи нервоза од ланските 4:4 во дресот на Арсенал.. :pos:

Конечно после долго време да дадеме некои добри голови од корнер, едно време некои добри 50% од головите ни беа од корнер, се глеа дека работеле со стариот.Честито победа за момците, само напред :)

И у право си, најголема мувла сум на светот. Галатасарај ме еба на едно ливче за 2100 у 90та минута прими гол, а на друго Флуминензе т1 2+ 1-0 заврши, нема помувла човек од мене на светот. Затоа не ја играм Јунајтед утре, еве ветувам јавно, за доброто на сите фанови на Манчестер.
Фала ти брат, да знаеш дека ако те сретнам некогаш имаш пиво од мене ;) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom