ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.950
- Поени од реакции
- 44.630
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samo IcoNic neka go svlece podole malce Clevz, koga go aploadiras avatarot, mozes da ja mestis slikata na kvadratceto
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 23:19 ---
I aj kazete koi nasi se povikani za reprezentacii.
значи од корни сме ко оси![]()
Фала што примети.. ја не ни приметив дека е така
Иначе за Англија повика се Руни, Велбек. клеверли и Керик мислам.. Евра гарант за Франција.. Нани за португалија.. Стандардните што се повикани.. освен ако не се повредени
Не не ова беше нешто посебно изнервиран беше од почеток на утакмица цело време имаше расправии со противниците кој знае какво минато имат.Нема фрка, bad day at the office ... Секој го има.
Не не ова беше нешто посебно изнервиран беше од почеток на утакмица цело време имаше расправии со противниците кој знае какво минато имат.
Фала ти брат, да знаеш дека ако те сретнам некогаш имаш пиво од менеИ у право си, најголема мувла сум на светот. Галатасарај ме еба на едно ливче за 2100 у 90та минута прими гол, а на друго Флуминензе т1 2+ 1-0 заврши, нема помувла човек од мене на светот. Затоа не ја играм Јунајтед утре, еве ветувам јавно, за доброто на сите фанови на Манчестер.