Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас па мислев релевантен сајт е.:)

До пред некое време :)

За ова со САФ имаше и изјава од клубот дека ова не е вистина и дека и тие прв пат слушаат за тоа. Не верувајте у секој што ќе каже сешто, поготово па претседателот на Виган (!?!?), кој чисто сумљам дека и во живо го има видено стариот. Да го кажеше ова Муленстин, Џојс, Фелан, Гил, Чарлтон, Гигс, браќата Невил, ок, ама вакви фаци :tapp:

Доволен ви е фактот што Мурињо го продолжи договорот со Реал Мадрид. Нема друг менаџер за клубов освен него, сакале ние сите или не. На Мурињо му е животна желба да го замени САФ и да го води клубов, САФ во Мурињо се гледа себеси на млади години, играат голф по цели лета, and that's all.

За ова со САФ имаше и изјава од клубот дека ова не е вистина и дека и тие прв пат слушаат за тоа. Не верувајте у секој што ќе каже сешто, поготово па претседателот на Виган (!?!?), кој чисто сумљам дека и во живо го има видено стариот. Да го кажеше ова Муленстин, Џојс, Фелан, Гил, Чарлтон, Гигс, браќата Невил, ок, ама вакви фаци :tapp:

Доволен ви е фактот што Мурињо го продолжи договорот со Реал Мадрид. Нема друг менаџер за клубов освен него, сакале ние сите или не. На Мурињо му е животна желба да го замени САФ и да го води клубов, САФ во Мурињо се гледа себеси на млади години, играат голф по цели лета, and that's all.

дај слики за тоа мурињо и ферги што играат голф по цели лета?

дај слики за тоа мурињо и ферги што играат голф по цели лета?

Немам слики, има во интервјуто на Мурињо со Даниел Тејлор кое е пренесено во Squeaky Bum Time, книгата што ја напиша за Фергусон лани :)

Пишуваше дека освен што играле голф, увек после секоја утакмица на Челзи и Манчестер додека бил менаџер на Челзи гостинот му носел вино на домаќинот и локале во канцеларија. :icon_lol:

И јас не верував кога го почитав ама онака прашав :). А зошто велиш дека бил до пред некое време релевантен ,а сега не веќе не е овој македонскиот сајт?

И јас не верував кога го почитав ама онака прашав :). А зошто велиш дека бил до пред некое време релевантен ,а сега не веќе не е овој македонскиот сајт?

Па види какви статии има сега, какви имаше порано :)

Тешко веројатно ... САФ ќе биде уште минимум 5 години менаџер а доколку дојде до смена сигурно би го наследиле 1. поранешен играч на јунајтед 2. британец ( ирец шкот англичанец ) 3. нема друга опција .

Мурињо е добар стратег ама има 0 карактер како човечко суштество а за да се биде стратег на Јунајтед потребно е повеќе од ова !!! Некој кој има водено противнички конкурентен клуб во старт отпаѓа .. како Мурињо или Марк Хјуз на пример :)

Кога некој има сомнежи за тоа дали Јунајтед или Шити , во старт отпаѓа како опција за да стане фудбалер на најдобриот Англиски фудбалски колектив на планетава . Чао пријатно и доста го спонувате !!!

Тешко веројатно ... САФ ќе биде уште минимум 5 години менаџер а доколку дојде до смена сигурно би го наследиле 1. поранешен играч на јунајтед 2. британец ( ирец шкот англичанец ) 3. нема друга опција .

Мурињо е добар стратег ама има 0 карактер како човечко суштество а за да се биде стратег на Јунајтед потребно е повеќе од ова !!! Некој кој има водено противнички конкурентен клуб во старт отпаѓа .. како Мурињо или Марк Хјуз на пример :)

Нема карактер таков Мурињо, јасно ми е тоа, ама и стариот бил порано таков, дрзок, и нема да го остави САФ тимов на неиспробан човек, тоа е сигурно, специфичен си е чоекот :)
--- надополнето: 25 мај 2012 во 17:18 ---

Овој нека се напие солна киселина и нека не спаси сите.
--- надополнето: 25 мај 2012 во 17:25 ---
Џонс утре стартер за Англија против Норвешка, Велбек сигурен за на еуро.

"Fabio is excited to go (Benfica on loan). It is very settled and I think will be good for everyone." Laurinda Silva (Mother)

Абе баце и Ферги некад бил таков.За да се стигнел до нивото на кое што е сега, морал и он некогаш да биде таков, дрзок.Мудроста доаѓа со годините.Искрајно мене Мурињо у последно време многу ме импресионира со некои одлуки и коментари за разлика од порано.Спореди го сега и пред 5-6 години кога беше со Челзи и ќе видиш голема разлика.

551858_379963795394699_143420355715712_1106084_859413282_n.jpg

Леле прекинете да постирате и од оваа страна веќе, станата е ко крема списаниено.
A кој всушност стои зад оваа шабанарија? Сајтов по изгледот делува многу несериозно. Едно време велеа дека нема да постираат шпекулации, а веќе долго време го прават и тоа. И на крај краева, плаќање членарина!? За кој курац, за нивни? За Скопјани да јадат торта и шампањ од мои пари? Maybe never.

Па види какви статии има сега, какви имаше порано :)

Јас ке ти кажам Гоше зошто беше а сега не е. Замина Џену, затоа.
:D
Озбилно е ова, нон стоп го читав пред некое време и стварно беше добар и релевантен сајт, и наеднаш почнаа глупости да се пишуваат од кога заминаа Фросе и Мартин мислам.

A кој всушност стои зад оваа шабанарија? Сајтов по изгледот делува многу несериозно. Едно време велеа дека нема да постираат шпекулации, а веќе долго време го прават и тоа. И на крај краева, плаќање членарина!? За кој курац, за нивни? За Скопјани да јадат торта и шампањ од мои пари? Maybe never.

Јас колку што имам заклучено тие се еден вид група (фанови) и си имаат воџа или воџи :icon_mrgr:.
И секоја година мислам треба да плаќаш по 300 ден. чланарина...

Абе гледам нешто на фејзбук Боатенг сме го сакале ? Шпекулација или ?

Јас мислам дека Кагава е Бекам за него:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom