- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.574
- Поени од реакции
- 4.242
Јас па мислев релевантен сајт е.Леле прекинете да постирате и од оваа страна веќе, станата е ко крема списаниено.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас па мислев релевантен сајт е.Леле прекинете да постирате и од оваа страна веќе, станата е ко крема списаниено.
Јас па мислев релевантен сајт е.![]()
До пред некое време
За ова со САФ имаше и изјава од клубот дека ова не е вистина и дека и тие прв пат слушаат за тоа. Не верувајте у секој што ќе каже сешто, поготово па претседателот на Виган (!?!?), кој чисто сумљам дека и во живо го има видено стариот. Да го кажеше ова Муленстин, Џојс, Фелан, Гил, Чарлтон, Гигс, браќата Невил, ок, ама вакви фаци
Доволен ви е фактот што Мурињо го продолжи договорот со Реал Мадрид. Нема друг менаџер за клубов освен него, сакале ние сите или не. На Мурињо му е животна желба да го замени САФ и да го води клубов, САФ во Мурињо се гледа себеси на млади години, играат голф по цели лета, and that's all.
дај слики за тоа мурињо и ферги што играат голф по цели лета?
И јас не верував кога го почитав ама онака прашавДо пред некое време
За ова со САФ имаше и изјава од клубот дека ова не е вистина и дека и тие прв пат слушаат за тоа. Не верувајте у секој што ќе каже сешто, поготово па претседателот на Виган (!?!?), кој чисто сумљам дека и во живо го има видено стариот. Да го кажеше ова Муленстин, Џојс, Фелан, Гил, Чарлтон, Гигс, браќата Невил, ок, ама вакви фаци
Доволен ви е фактот што Мурињо го продолжи договорот со Реал Мадрид. Нема друг менаџер за клубов освен него, сакале ние сите или не. На Мурињо му е животна желба да го замени САФ и да го води клубов, САФ во Мурињо се гледа себеси на млади години, играат голф по цели лета, and that's all.
И јас не верував кога го почитав ама онака прашав. А зошто велиш дека бил до пред некое време релевантен ,а сега не веќе не е овој македонскиот сајт?
Тешко веројатно ... САФ ќе биде уште минимум 5 години менаџер а доколку дојде до смена сигурно би го наследиле 1. поранешен играч на јунајтед 2. британец ( ирец шкот англичанец ) 3. нема друга опција .
Мурињо е добар стратег ама има 0 карактер како човечко суштество а за да се биде стратег на Јунајтед потребно е повеќе од ова !!! Некој кој има водено противнички конкурентен клуб во старт отпаѓа .. како Мурињо или Марк Хјуз на пример![]()
Мурињо е добар стратег ама има 0 карактер како човечко суштество а за да се биде стратег на Јунајтед потребно е повеќе од ова !!! Некој кој има водено противнички конкурентен клуб во старт отпаѓа .. како Мурињо или Марк Хјуз на пример![]()
A кој всушност стои зад оваа шабанарија? Сајтов по изгледот делува многу несериозно. Едно време велеа дека нема да постираат шпекулации, а веќе долго време го прават и тоа. И на крај краева, плаќање членарина!? За кој курац, за нивни? За Скопјани да јадат торта и шампањ од мои пари? Maybe never.Леле прекинете да постирате и од оваа страна веќе, станата е ко крема списаниено.
И јас не верував кога го почитав ама онака прашав. А зошто велиш дека бил до пред некое време релевантен ,а сега не веќе не е овој македонскиот сајт?
Па види какви статии има сега, какви имаше порано![]()
A кој всушност стои зад оваа шабанарија? Сајтов по изгледот делува многу несериозно. Едно време велеа дека нема да постираат шпекулации, а веќе долго време го прават и тоа. И на крај краева, плаќање членарина!? За кој курац, за нивни? За Скопјани да јадат торта и шампањ од мои пари? Maybe never.