Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Незнам зошто толку се палите на Хазард јас искрено многу посрекен би бил доколку побргу го договориме Кагава. Го имам гледано Хазард на 2- 3 натпревари одлично игра но сепак незнаеме како ке се снајде во Англија па сумите кои се спомнуваат за трансвер и плата ми стојат некако нереално високи и неверувам да дадеме за него толку пари.

Све све али ова не очекував да го прочитам, позајмица од 40 милиона :pos: авторот на статијава е талент.
Абе стварно пишува позајмица,заем или закуп за 40мил за 5г.
L'opération est estimée à quarante millions d'euros pour un bail de cinq ans.=
Трансверот се проценува на 40мил евра за 5годишен закуп(позајмица)

Еден Хазард "наводно" ја одбил богатата понуда од Сити само поради Фергусон со објаснување:

"Сакам да работам со Фергусон"...
oд фб...
Сега прашање е кој си го измислил ова...

Незнам зошто толку се палите на Хазард јас искрено многу посрекен би бил доколку побргу го договориме Кагава. Го имам гледано Хазард на 2- 3 натпревари одлично игра но сепак незнаеме како ке се снајде во Англија па сумите кои се спомнуваат за трансвер и плата ми стојат некако нереално високи и неверувам да дадеме за него толку пари.
еве го у моентов со хет трик ;)

Hazard: "My agent has met with Manchester, and with Chelsea, they both give good offers, and are both great clubs. But I still don't know where I will be playing."

Hahahahahahahaaa , уште ли го сакате пацеров, да е до мене ќе забранам да се збори за сељово во фан клубов.

Eden Hazard: "I still don't know where I'd be playing next season."
Hazard: "My agent has met with Manchester, and with Chelsea, they both give good offers, and are both great clubs"

Hazard: "My agent has met with Manchester, and with Chelsea, they both give good offers, and are both great clubs. But I still don't know where I will be playing."

Back to Kagawa and Powell rumors :P
--- надополнето: 20 мај 2012 во 23:49 ---
За Фросе - The wait is over. Eden Hazard tells Canal+ where he's going. And the answer is: "I don't know. It's not been finalised yet." Groan. But... Hazard asked if he could join Chelsea. His answer: "It's possible." :D

FUCK...RIGHT...OFF!!!

Што подалеку од тимов :mad::mad::mad:

Добро што сакате вие сите играчи да викаат да јас љубам да играм за јунајтед едвај чекам? :pos: иначе што се деси со погба?

Добро што сакате вие сите играчи да викаат да јас љубам да играм за јунајтед едвај чекам? :pos: иначе што се деси со погба?

:tapp:

Кој бара тоа да кажат, читај убаво.

Дај овај нека кидни веќе некаде, и мене ми се смачи да го читам.

а за снајдер лани 3 месеца што постиравте шпекулации не ви се смачи, а? :ROFLMAO:

На овој и Закерберг да му понуди повеќе пари, ќе прифати и за Фејзбук ќе игра. Снајдер барем викаше дека не сака да си оди, дека до управата е дали ќе го продадат или не. Овој ти е :гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom