Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
На позајмица за 40 милиони:):tapp:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Незнам зошто толку се палите на Хазард јас искрено многу посрекен би бил доколку побргу го договориме Кагава. Го имам гледано Хазард на 2- 3 натпревари одлично игра но сепак незнаеме како ке се снајде во Англија па сумите кои се спомнуваат за трансвер и плата ми стојат некако нереално високи и неверувам да дадеме за него толку пари.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Све све али ова не очекував да го прочитам, позајмица од 40 милиона :pos: авторот на статијава е талент.
Абе стварно пишува позајмица,заем или закуп за 40мил за 5г.
L'opération est estimée à quarante millions d'euros pour un bail de cinq ans.=
Трансверот се проценува на 40мил евра за 5годишен закуп(позајмица)

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Еден Хазард "наводно" ја одбил богатата понуда од Сити само поради Фергусон со објаснување:

"Сакам да работам со Фергусон"...
oд фб...
Сега прашање е кој си го измислил ова...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Незнам зошто толку се палите на Хазард јас искрено многу посрекен би бил доколку побргу го договориме Кагава. Го имам гледано Хазард на 2- 3 натпревари одлично игра но сепак незнаеме како ке се снајде во Англија па сумите кои се спомнуваат за трансвер и плата ми стојат некако нереално високи и неверувам да дадеме за него толку пари.
еве го у моентов со хет трик ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Hazard: "My agent has met with Manchester, and with Chelsea, they both give good offers, and are both great clubs. But I still don't know where I will be playing."

Hahahahahahahaaa , уште ли го сакате пацеров, да е до мене ќе забранам да се збори за сељово во фан клубов.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.804
Поени од реакции
5.581
Eden Hazard: "I still don't know where I'd be playing next season."
Hazard: "My agent has met with Manchester, and with Chelsea, they both give good offers, and are both great clubs"

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Hazard: "My agent has met with Manchester, and with Chelsea, they both give good offers, and are both great clubs. But I still don't know where I will be playing."
Back to Kagawa and Powell rumors :P
--- надополнето: 20 мај 2012 во 23:49 ---
За Фросе - The wait is over. Eden Hazard tells Canal+ where he's going. And the answer is: "I don't know. It's not been finalised yet." Groan. But... Hazard asked if he could join Chelsea. His answer: "It's possible." :D

FUCK...RIGHT...OFF!!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Што подалеку од тимов :mad::mad::mad:

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Добро што сакате вие сите играчи да викаат да јас љубам да играм за јунајтед едвај чекам? :pos: иначе што се деси со погба?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Добро што сакате вие сите играчи да викаат да јас љубам да играм за јунајтед едвај чекам? :pos: иначе што се деси со погба?
:tapp:

Кој бара тоа да кажат, читај убаво.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Дај овај нека кидни веќе некаде, и мене ми се смачи да го читам.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
а за снајдер лани 3 месеца што постиравте шпекулации не ви се смачи, а? :ROFLMAO:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
На овој и Закерберг да му понуди повеќе пари, ќе прифати и за Фејзбук ќе игра. Снајдер барем викаше дека не сака да си оди, дека до управата е дали ќе го продадат или не. Овој ти е :гомце:

Kajgana Shop

На врв Bottom