Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Знам дека ова е факинг Виган ама кога гледам дека Сколс го нема ни на клупа се осеќам како прваче пред да прави писмена. :)

Умрев од досада еј, мислам да седнам да учам поинтересно ќе ми биде.
Таа досадна игра нека си ја бутнат во газот, јас не ги гледам повеќе.

Кога ние сме имале поседи на топка, не барај и ти рогови сеа... само треба да се свестат малце, фенот е веќе уклучен у соблекувална... Чичарито нигде го нема, да не чујам повеќе овој да е стартер. Типичен impact player.

Едит: Само прлето Ди Санто во напад ? Очекувам уште една утакмица со 65+% наш посед, немаат напаѓач за да задржат топка. Само да ги отвориме порано !

Хахахаха цело полувреме се смеам на мојов коментар :) топката не ја пипнавме у пичку матер.

Не, средина немаме. Гигс очигледно неможе да го прати темпото. Измена во второ полувреме мора.
Нешто што ни треба за оваа игра на Виган е box to box играч, и да одзема топки и брзо да се приклучува во нападот, а незнам дали имаме таков играч, Погба можеби најблиску е, ама 18/9 години е. Виган игра утакмица на сезоната, мотивирани сконцентрирани, нешто од што ни М ни С нема кај нас. Мора да се консолиридаме на полувреме, оваа ќе биде опасна утакмица.

Гигс е само за крило, не разбирам што е ова експериментирање со него во средината. Џонс би бил ок партнер на Керик ама па треба некој да се справува со Мозес по таа страна. Не верувам уште на полувреме да има измена, но ако ја има, Клеверли ќе влезе прв.

Ништо...одиме 2 полувреме да победиме и да не се заебаваме како што беше сега.

Кога ние сме имале поседи на топка, не барај и ти рогови сеа... само треба да се свестат малце, фенот е веќе уклучен у соблекувална... Чичарито нигде го нема, да не чујам повеќе овој да е стартер. Типичен impact player.
Не ми се веруе дека ти го кажуеш ова :)

Абе многу баксузи имало овде на форумов :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom