Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

5 - Ashley Young has more goal assists than any other player for England since the end of the 2010 World Cup.

Пола тим на Англија на ЕП ќе бидат наши деца Јанг, Руни, Велбек, Џонс, Смолинг и Клевери
--- надополнето: Nov 11, 2011 3:06 PM ---
Капело рекол дека вечерва Џонс ќе го игра малку понапред, што значи во средината. Добро ќе биде ако тој и Велбек добијат минути против Шпанија, искуство плус ќе биде. Поготово за Џонс, да видиме како ќе се снајде против Шпанците во тој дел од теренот.
Со Џонс и Паркер на средината топка нема да помине
--- надополнето: Nov 11, 2011 3:37 PM ---
Manchester United need to sign Luka Modric

slabo aktivnost od vchera pa navamu...aj da podmachkam malce
United not Keane on loan

Hazard welcomes Inter interest .

ne e povrzano neshto so nas tuku vo izjavata vika:
Arsenal, Chelsea and Manchester United
spacer.gif
all tried to buy me last summer.

btw praev sporedba kako ke idat utakmicite dali ke ja prevzememe 1-vo mesto do nova godina, i negde na kraj Noemvri doagja nashiot raj( teshki utakmici im se pagjaat) a na nas polesni zdravje!

Netherlands+v+Switzerland+International+Friendly+7B4rJrRErNpl.jpg

Former international football players of the Netherlands Edwin van der Sar, Frank de Boer, Giovanni Van Bronckhorst and Phillip Cocu pose with an UEFA award for more than one hundred international games played prior to the start of the International friendly match between Netherlands and Switzerland at the Amsterdam Arena on November 11, 2011 in Amsterdam, Netherlands.

Netherlands+v+Switzerland+International+Friendly+tWWSsV4tbJql.jpg

Која фаца е Едвин, премногу ми фали :)))) Не дека Де Геа е лош, напротив, ми фалат неговите гестикулации кога ги тера да го мрднат газот :)

Headline from The Daily Mirror: 'Gill: I dread day Sir Alex has to quit.'

Intro from The Daily Mirror: 'Manchester United chief executive David Gill has revealed his dread over having to find Sir Alex Ferguson's replacement.'

Actual quotes from David Gill: "It will be difficult to replace him - it's naive to say anything other than that."
:D

Не беше првиот гол на Чичарито, на Салцидо беше. Ја изгледав утакмицата, не ми се спиеше. Салцидо сакаше да му нафрли на Чичарито, го стори тоа, Чича и се приближи на топката за да ја удри со глава но ја остави и го измамија Стојковиќ и влезе во голот. Маестрален гол на Салцидо, еден од поубавите што ги видов во последно време.

Цел натпревар Србиве имаа проблем со Салцидо, Барера, Чичарито, Дос Сантос, пребрзи се за нив. Почнаа на крај и да ги клоцаат веќе од што не можеа да ги запрат, поготово Ивановиќ и Коларов, а вториов си доби и црвен. Тоа дека без Видиќ подобри ќе се.

Чичарито сега има 23 гола од 33 меча за Мексико, му фалат уште 15 за да биде најдобриот стрелец за својата земја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom