Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не дека го мрзам Гибсон ама сакав да си оди за да можат да се развиваат другите фудбалери. Лани освен со Шалке ништо добро не прикажа колку што се сеќавам. Вака наместо да влезе тој во игра кога има некој повреден од Керик и Флечер, ќе влезе Клеверли, Андо :)
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:25 PM ---
nego aj vie site imate nad 20god samo ja 15 iam utre u skolo sum ae dobra nok malce oftopik ali aj

Уживај бе седи си со нас, и така на први не запишуваат.

Не дека го мрзам Гибсон ама сакав да си оди за да можат да се развиваат другите фудбалери. Лани освен со Шалке ништо добро не прикажа колку што се сеќавам. Вака наместо да влезе тој во игра кога има некој повреден од Керик и Флечер, ќе влезе Клеверли, Андо :)

Не го учи на лошо детето бе ..срамота:D
Јас сум си сосема задоволен од овој состав што го имаме..само ми е мака што Македа ќе треба да кисне на клупа...и оној ирецот ќе ни цеди од платата...се на се тимот ни е ТОП!

Не го учи на лошо детето бе ..срамота:D
Јас сум си сосема задоволен од овој состав што го имаме..само ми е мака што Македа ќе треба да кисне на клупа...и оној ирецот ќе ни цеди од платата...се на се тимот ни е ТОП!

Истото. Сакам против Лидс на 20ти да добие шанса, ама сигурно ќе игра против Отелул, Базел во ЛШ, барем на домашен терен. И јас сум презадоволна од составов, класа играчи купивме, средна возраст е 23 години, топ стрелецот во Премиер Лигата од лани не може да фати место во тимот, што повеќе...

Чекајте малце, Македа не е на позајмица во Њукасл ? Туу колку не сум во тек со трансвериве.

xaxa znam ali so da pram sabajle rano treba da stanam

Чекајте малце, Македа не е на позајмица во Њукасл ? Туу колку не сум во тек со трансвериве.

Не, остана кај нас.

Manchester United will tomorrow announce a record operating of over £100 Million, and commercial revenue of the same amount.

Кажа на почетокот на трансфер сезоната дека само три засилувања ќе земе, и си остана на зборот. Цар :D

Да да, ги зима на почеток, играат 10 пријателски, си газат, и спремни се за почеток на сезона, ПАК ДА ГАЗАТ ! :)

па дообро дали Лузерпул се нормални ?? таман помислив дека почнаа да прават нормална екипа Кени курташак си игра... продаде еден од најдобрите играчи (Меирелеш) и го врати гадот Белами назад ... Челзи им ги собира најдобрите играчи на Ливерпул.. следен ваљда Суарез е who knows :) а ние си го иаме Томче... Снајдер нека потоне заедно со Интер ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom