Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми нот лајк ит.#MUFC team sounds like: VDS; Fabio, Ferdinand, Vidic, O Shea; Valencia, Giggs, Carrick, Park; Rooney, Hernandez -> no Evra
Ми нот лајк ит.
Не се расчинуви толко..Демек те пита некој тебе? Или имаш лошо претчувство? Незнам кој к*р се замарате и дискутирате за составе, кој требало, а кој не требало да игра, коо сите тие играаче играат за еден клуб, коо сите навиваме за тај еден исти клуб. Јас верувам кој и да излезе денеска ќе тепаме, и тва гадно ќе тепаме, крвнички, со гнев. Очекувам цело време да напаѓаме и после сите заедно да славеме, без разлика дали играле Ошеј и Гибсон или Евра и Сколс. Има човеци шо знаат и гледат. Гледајте фудбал, навивајте, пцуејте, смејајте се и уживајте у денешнио историски ден. Ништо нема да го спрече Манчестер кон пат до бесмртност, ни Челзи ни Барса ни ФА, се знаа кој е командант у Манчестер. Еден е ЈУНАЈТЕД! Поздрав
Take me home United Road, to the place I belong...
Не се расчинуви толко..
Тва го кажах оти одбраната мее малко раштимана, не мее сигурен О'Шеј, знаат да го шинуват на такви натпреваре.
Фабио исто така не ме аресе ного ного на десната страна, не оти е лош, ама за там е Рафаел, Фабио е за другата страна.
Другото се е наместо.
Ама да го почекаме официјалнио и после да коментираме.